TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

fotoların silinmesi

pala pala 13.05.2014 21:08:00
beğenmedimiz karelerin silinmesi esnasında yanılmıyorsam kendi puanımızdada kayıp oluyor bu uygulamanın iptal edilmesi gerektiğine inanan biri olarak. sitemize daha kaliteli fotoların ve gereksiz yer işgalınden de serverin rahatlayacağına inanıyorum saygılarımla

abrecchia abrecchia 18.05.2014 01:16:00

Yanlış anlaşılma yok Fatih Bey, :) sizin de dediğiniz gibi büyük bir emek var her karede. Hem Serhat Abi'ye de katılıyorum ülkemizin datasıdır. Selamlarımla.

pala pala 18.05.2014 00:42:00

Kimse güçenmesin yorumlarımda kendimi örnek verdim. kimse benim gibi düşünme yada benim herkes gibi düşünmememe hakkım olduğuna inanıyorum. yanlış anlaşımlara yer vermemek için EGOİST değilim sadece iyisi varken kötüyü saklamayı anlamsız buluyorum (ANISI OLANLAR HARİÇ)

abrecchia abrecchia 18.05.2014 00:35:00

Ben öyle düşünmüyorum. Hatta galeriye ilk yüklediğim fotoğrafımı açıp gülümserim bazen. Bu bir süreç; hepimiz fotoğraf, gözlem, tür bilgisi olarak gelişiyoruz. Selamlarımla.

pala pala 18.05.2014 00:28:00

soma faciasında ekrana kilitlenip hayırlı haber beklerken PC den koptuk. size sonuna kadar katılıyorum serhat bey. Kendimden örnek vererek kimseyi güçendirmek istemiyorum. foto kalitesi olarak berbat karelerim var (bana göre) zamanla daha iyi şartlarda çok güzel çekimlerim oluyor (bana göre) ve bunun için harçadığım emek gerçekten büyük. ve bu emeğide yüklediğim kalitesiz fotoları silerek kendimi bir nebze olsun bir atım atmış, kendini bir seviye atlatmış, egosunu biraz daha tatmin etmiş kısacası kendini daha iyi hissediyorsun. ve eski karelere bakarkende derin bir üzüntü(bana göre) keşke, keşkeler sıralanıyor ve bu keşkelerden kurtulmanın tek yolu onu unutmak yada imha etmek. saygılarımla

msaltik msaltik 14.05.2014 08:18:00

aynen site kuralları bölümünün güncellenmesi gerekiyor. Dün de başka bir başlıkta yazmıştım, sizin yazdığınızı, hatta 1-2 ay önce de... Sanırım kurallar yenilenmiş ama son hali siteye koyulmamış

SABIRLI SABIRLI 14.05.2014 02:06:00

Aslına bakarsanız aşağıda kurallar ve site hakkında bölümlerinde güncel değişiklikler ışığında güncellenmesi gerek bazı başka şeyler de var. İlk gözüme ilişenler fotoğraf boyutları, yıldız hesabına göre FHD fotoğraf yükleme aralıklarındaki farklılıklar, tanımın kesinleşmesi için iki farklı üyenin aynı tanımı vermesi değil de bir tanımın "iki farklı galibiyete" sahip olması gibi...

serhattigrel serhattigrel 14.05.2014 00:56:00

Alihan, Yoksa hemen koymalıyız, bir bakacağım, çok önemli..

alhn alhn 14.05.2014 00:04:00

En baştan bilinmesi açısından bu 4 günde bir fotoğraf silinebilir maddesinin Kurallar bölümüne de konulması faydalı olur diye düşünüyorum.

serhattigrel serhattigrel 13.05.2014 23:01:00

Fatih bey, Her fotoğrafı çekmek için biri vakit harcamış, uğraşmış yayıma hazırlamış, tanım kutulu girip tanım yapmışlar, arkadaşları yorum yapmış... Kısacası hepsinde emek var, ayrıca tür datası açısından da çekim tarihi yeri itibarı ile kıymetli. Bence silmeyin, kalsın. Türkiyenin datasıdır, Bir kaç ay sonra iyice derinlere gömülüyorlar sadece istatiksel değer oluyorlar . Teknik olarak sıkışırsak hep beraber çözüm ararız. Şu an yer sorunumuz yok. Düşündüğünüz için sağ olun.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT