TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Mailler ve cevaplar...

zaferK zaferK 16.05.2014 22:02:00
Değerli arkadaşlar...
Site kanalıyla gelen maillere ,mail kutunuzun [yanıtla] seçenği ile cevap verdiğinizde adres olarak TRAKUS yazdığından yazdığınız cevap metni mail sahibine ulaşmamaktadır.Yani bir üye TRAKUS vasıtasıyla ,sizin kişisel sayfanızdaki [üyeye mail at] kutusundan mesaj göndermişse ,yazacağınız cevap gönderene ulaşmayabilir.Çünkü yanıtlarken size mail atan kişinin adresini yazmazsanız mail TRAKUS adresli olarak gider ve hedefine ulaşmaz.
Yazacağınız cevabı doğrudan kişinin mail adresine yazmanız gerekiyor.
Bu konu çok önemli ,çünkü bir çok arkadaşımız bunun farkında olmadığı için maillerine cevap gelmediğini düşünerek üzülmekte ,hatta gönül koymaktadır...
Selamlar ,sevgiler...

msaltik msaltik 22.05.2014 16:25:00

Bir de şunu ekleyebilir miyiz, forum bölümünde mesaj yazdığımız bir konuya bizden sonra mesaj yazılınca mail gelse mesela... yine diğer forum sitelerindeki gibi

zaferK zaferK 22.05.2014 10:57:00

Teşekkürler Serkan...selamlar...

rockisland rockisland 22.05.2014 10:03:00

İşte bu güzel haber, çok iyi olmuş, emeğine sağlık Serkan, selamlar

serko serko 22.05.2014 10:01:00

iletişim kanalı ile gelen mailler de gerekli işlem yapılmıştır. gönderen trakus@trakus.org görünecektir fakat yanıtla dendiği zaman mesajı yazan kişinin maili gelecektir. selamlar.

zaferK zaferK 20.05.2014 06:51:00

Umarım yakında bir çözüm bulunur Necla hanım... Selamlar...

fenix fenix 19.05.2014 21:17:00

Zafer bey uyarı için çok teşekkür ederim sayenizde emaıllerin yanlış adrese gittiğini öğrendim

msaltik msaltik 17.05.2014 09:02:00

demek ulaşmamış. Mesela Yavuz Bey'e de bir mail attım dün bir forum başlığındaki görüşmemiz üzerine. Ama o da ulaşmadı sanırım. Kamp bitsin de gündeme getirelim hocam tekrar, saygılar

zaferK zaferK 16.05.2014 22:59:00

Murat bey ,sizden bugünlerde mail gelmedi... Bu aralar tüm site yönetimi kampla ilgilendiği için ,bu sorunlar ancak kamp sonrası gündeme alınabilir... Nitekim arkadaşlar forumu okursa not alıp zamanı geldiğinde ilgileneceklerdir...selamlar...

msaltik msaltik 16.05.2014 22:40:00

Zafer hocam dün size bir mail atmıştım, Bir de Cansu Hanım'a, bilmiyorum gördünüz mü? daha öncede yazmıştım size ama ona dönüş yapmıştınız. Acaba raslantısal hatalar mı? Daha önce de defalarca bahsi geçmişti, sorunsuz çalışan farklı bir yönteme geçilmesi gerekli bence de. Farklı sitelerin, forumların çeşit çeşit örnekleri var... Benim ayrıca bir önerim daha olacak. Yazı yazdığımız forum başlıklarına bizden sonra herhangi bir mesaj yazıldığına da mail alabilsek harika olur. Diğer forum sitelerinde işimizi çok kolaylaştıran bir özelliktir.

zaferK zaferK 16.05.2014 22:15:00

Daha önce böyle bir sorun yoktu ,ne zaman başladı bilemiyorum ama şimdi böyle bir sorun var...zaten yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için zaruri olarak yaptım bu açıklamayı... Eğer düzeltilmesi zor değilse mutlaka bir çözüm bulunacaktır...ama şimdilik bu konuya vakıf olup ona göre davranmakta yarar var...

ahmetyilmaz ahmetyilmaz 16.05.2014 22:10:00

o zaman attığım çoğu mesaj yerine ulaşmadı ve insanlar lütfedip cevap vermedi diye düşünüyor. eğer öyleyse bu çok kötü. insanlar arasındaki imajım çok fena o zaman. mutlaka buna çözüm bulunmalı

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT