Zafer Hocam en son cümlenizi biz kendi aramızda konuşuyoruz. Her türe hakim değiliz yeni başlayanlar olarak. 2 sene sonra kendime güleceğim tanımlamalar yapıyorum mesela bazen :))) Yada böyle uyuşturulmuş gibi bakakalıyorum ekrana, siz yeterli tanımı alacak kriteri yok diyorsunuz ama, bazı durumlarda e kanadı görünüyo, e başı görünüyo daha ne olacak ki diyoruz. Bir de enteresan tanımlama fotoğrafları var. Birkaç tane öylesine fotoğraf gördüm ki arkadaş neresinden tanımladın diye bakıp bakıp duruyorum :)) bravo... Uçar halde kuşun "arkası" çekilmiş mesela... süper Uzun lafın kısası yüklenen fotoğraflara sonuçta vakit ayırıp bakıyorsunuz, sırf bu bile bir iş. Hakkınızı helal edin hepiniz. Tanım yetersiz olunca kanat detayı yetersiz, işte ne bileyim başı görünmüyo, gözü görünmüyo. başka açı şart, gibi yazılabilse hiç problem kalmayacak Yakın arkadaşım bir Florya yükledi, hatta şu an Florya'nın son karesi olması lazım, artık oynandığından mı şüphelenildi bilemiyorum bi türlü onay almadı. Sadece o ama... önündeki arkasındaki aldı geçti... E böyle olunca tabi merak uyanıyor bizlerde. Heleki Karadenizliyiz, bizim hormonlar biraz tuhaf :)) Bahsettiğim şekli Raptorman çok güzel uyguluyor mesela, takip ediyorum. hemen yazıyo kanat lazım gibisinden Sonuca gelirsek, öyle yada böyle yaptığınız iş çok önemli ve zahmetli, müthiş bir zamanınızı da buna ayırdığınız ortada. Tüm tanımcı arkadaşlara ne kadar teşekkür etsek az.