TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

GÜZEL HABER

abana abana 17.06.2014 15:17:00
Arkadaşlar bugün Abana da çocukluk arkadaşımın facebook sayfasında bu paylaşımı gördüm:

Çocukluğumdan bu zamana kadar yaptığım avcılık sporunu bugün itibariyle bırakmış bulunmaktayım bırakmamdaki sebep artık can yakmadan o anı ölümsüzleştirecek olan doğa fotoğrafcılığına başlama niyetinde olmam tüm av camiasındaki arkadaşlarıma rastgele diyorum selamlar....

4 yıldır yaptıgım bu işin 20 yıldan fazladır avcılık yapan hatta ilçemizde avcılar derneği başkanlığı yapan bir arkadası etkilemesi ve avcılıgı bıraktırması inanın beni cok duygulandırdı ve mutlu etti.

Şimdi tüfeğini satıp ekipman almaya çalışacak.

Cok mutlu oldum sizlerle paylaşmak istedim

Selamlarımla..

ahmetyilmaz ahmetyilmaz 17.06.2014 21:18:00

işte Kastamonu'lu budur. hemşerime selamlar 4 ağustos pazartesi haftası (cumartesiye kadar kastamonu/taşköprü'de olacağım)

avşarbey avşarbey 18.06.2014 01:48:00

Darısı diğer avcılaraaaaaaaaaaaaa

DilekveTunç DilekveTunç 18.06.2014 13:08:00

Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) Mutluluğunuz kat kat artar diye dileyelim :) dg

Gavurdağlı Gavurdağlı 18.06.2014 15:28:00

Arkadaşınızla birlikte zoru başarmışsınız İskender bey. Az önce kapımdan giren iki TÜİK görevlisi benim adresimi ararken sordukları meslektaşlarım, "O kuşçu, büroda zor bulursunuz" diye adeta tenkit etmişler. Ben de cevaben "Üçüncü gelişiniz ve bulamadığınız oldu mu?" dedim. Aynı kişiler ve tanıdıkları avcılıkla uğraşmakta ve bizlerden daha fazla işlerinden uzakta kalmakta iken, toplumun tenkiti sadece bize yönelebilmekte. Bakış açısı bu durumda olan toplumda kazanımınız büyük başarıdır. Gönülden kutluyorum..Selamlarımla..

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT