diğer bilgisayarımdan da denedim (vista yüklü notebook). ondan da yükleme yapamadım.
adobe flash playerin sürümü 13.0.0.214 ve güncel gözüküyor
Gökhan Bey, bir de Adobe sitesinden flash player'ın son sürümünü yükler misiniz. Sanırım sizin sorun yüklü player ile ilgili. Bende de XP var ve bir sorun yaşamıyorum.
o da olmadı. Yurt dışı seçeneğini tıklayınca yükleme yapıyor. Yurt içi seçeneğinde bir sorun var. Daha önce var olmayan bir flash uygulaması mı eklendi acaba?
Son bir önerim daha olacak. Sayfayı Shit F5 ile yeniden yükleyip deneyebilir misiniz?
tüm tarama verilerini sildim. sorun devam ediyor yükleme yapamıyorum. Fotograf yükleme kısmında sanırım bir yazılım değişkliği yapıldı, daha önce böyle bir problem yaşamıyordum...
Tüm geçmişi silip yeniden dener misiniz? Geçenlerde benzer sorunu o şekilde çözebildim.
windows XP kullanıyorum
Harita seçimi flash uygulamsı apple deskteklemiyor samsung mobile platformda deskteklemiyor windows üzerinde bilinen bir sorun yok sizin işletim sisteminiz nedir?
İnternet explorer, mozilla firefox, chrome hepsinde aynı sorun var yurt içi yurt dışı sekmesinde işlevsiz siyah bir dikdörtgen var, buraya şehir yazamıyorsunuz, dolayısıyla form eksik kaldığından yükleme kabul etmiyor.
PC ve google chrome kullanıyorum, daha önce böyle bir sorun çıkmamıştı..
Daha once iphone ve ipad de bende benzeri bir sorunla karsilasmistim. Galiba yukleme formu ios ile uyumlu degil. Siz pc de mi sorun yasiyorsunuz?
Gökhan bey, Kullandığınız sistem ile veya web tarayıcınızdan kaynaklı bir durum olmalı. Sistemin işleyişinde herhangi bir hata görünmüyor. Az önce, Google Chrome ile bir tane FHD fotoğraf yüklemeye çalıştım, tüm sekmeler çalışıyor.