TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

canon 7 d arıza

ekrem67 ekrem67 2.07.2014 01:15:00
canon 7 d bady err 40 hata iletisi veriyor makinamda hiç başka biyer açılmıyor sadece üst küçük ekranda makina açık yada kapalı konumda fark edmeden err 40 yazıyor cumartesi servise getirmeyi düşüüünüyorum ama belki basit bir şey dir bir bilgisi olan varsa tavsiyelerini bekliyorum selam ve sevgilerimle

ekrem67 ekrem67 2.07.2014 09:23:00

teşekkür ederim naim abi zaten bu yazılanları yaptım sayılır ,ayrıca yeni bir pil almışdım ama orjınal değil onuda tam şarz edip takdım olmadı sanırım servisin yolu görünüyor

nayko nayko 2.07.2014 01:49:00

Ekrem, Ulaşabildiğim bütün yazılarda hatanın güç kaynağından kaynaklandığı yazıyor. Önerilen bir yöntemi paylaşıyorum: "Err 40" güç kaynağına bağlı bir çalışamama, hatalı çalışma durumunu belirtir. Hatayı gidermek için aşağıdaki adımları takip edin: * Kameranın güç düğmesini kapatın * Lens, pil ve hafıza kartını çıkartın. * Kamerayı en az 10 dakika boyunca bekletin. * Akü ve pil bölmesindeki yerleri temizleyin, bunun için yumuşak bir mikrofiber bez kullanın. * Tam şarj edilmiş pili yeniden takın. * Kamerayı halen açılmıyor ise, mümkün ise yeni bir pili tam şarj ederek tekrar deneyin Hata devam ederse, kameranın servise gitmesi gerekir.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT