TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

FHD

msaltik msaltik 7.07.2014 09:23:00
bugün FullHD yükleme hakkımın açılmış olması gerekiyordu.

Son FullHD fotomu 27 haziranda yüklemiştim ve son galeri fotomu da 2 temmuzda yüklemiştim.

ama seçenek çıkmıyor galeri ekle kısmında. ben mi birşey atlıyorum acaba

msaltik msaltik 7.07.2014 13:53:00

öncelikle silinme olayı olmadı. diğer dediğiniz şeyi kontrol etmek amacıyla fotogalerimdeki diğer fotoğraflara baktım. mesela sırası ile 15.06, 19.06 ve 23.06 var... daha önceki FullHD'leri de buna göre yüklemiştim problem olmamıştı. Neyse bu akşamı da bekleyelim bakalım

nayko nayko 7.07.2014 13:49:00

Fototogaf yükleme zamanı ile ilgili olarak genellikle aynı hata yapılıyor. Fotoğrafın yüklendiği gün dahil olmak üzere sayılıyor. Oysa yüklemenin yapıldığı gün aktivitenin gerçekleştiği gündür ve bir diğer deyişle sıfırıncı gündür. 27 Haziran sizin son aktivitenizin gerçekleştiği gün olduğu için bir sonraki günden itibaren saymanız gerekiyor. Buna göre, bu gün tam oarak on gün geçmiş oluyor ve gece yarısından itibaren FHD hakkınız açılması gerekiyor. Şayet (düşük bir ihtimal) açılmaz ise, İLETİŞİM BÖLÜMÜ'nden durumu iletebilirsiniz. FHD yüklemelerimdeki atlanan bir konu da, FHD bir fotoğrafın yüklendikten kısa bir süre sonra silinmesi ile oluyor ki; sistem burada fotoğrafınızı yüklemişcesine saymaya başlıyor. Bu nedenle FHD yüklenecek fotoğraf seçiminin iyi yapılması gerekiyor.

msaltik msaltik 7.07.2014 09:32:00

teşekkürler :)) ama belki de bu FullHD'ye layık değil demiştir sistem yok valla kendim teker teker saydım, bir de excel'e de hesaplattırdım :))))) 2 yıldızım var, 10 gün süresi mi değişti yoksa

cgabay cgabay 7.07.2014 09:26:00

Güzel fotoğraf geleceğini anlayınca sistem otomatikman kapatıyormuş biz kıskanmayalım diye :) Şaka bir yana Haziran 30 çekiyor diye yarın açacak olmasın sistem?

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT