Satılık Canon 400mm f:5.6 + Lens Coat seti (fotoğraf mevcut)
KaaN 8.08.2014 14:08:00
Herkese merhaba,
Geçen sene aldığım 400mm lensi paraya ihtiyacım olduğu için satmaya karar verdim. Toplam 15-20 kere anca kullanılmıştır. Lensin optik veya mekanik olarak HİÇBİR sıkıntısı veya sorunu yoktur. Tamamen sorunsuzdur! Sürekli üzerindeki kamuflajlı lens coat ile kullanıldığından dolayı sadece tripod takma kısmında 2 tane çok ufak çizik var o kadar (fotoğraf var linkte). Onun dışında kılıfsız kullanılmadığından dolayı yeni gibi lens. Lensi satın alanlara üzerindeki kamuflajlı Lens Coat ve Lens Coat kılıfını da vereceğim. Değeri yaklaşık olarak 90 USD bu setin. Lensin yanında ayrıca lensin kapakları ve orijinal çantası da verilecektir. Ankara da yaşıyorum ve il içinde elden incelemek isteyen olursa seve seve gösterebilirim. Lens ve Lens Coat takımı için biçtiğim fiyat 2.500 TL. Lütfen indirim talep etmek için kontağa geçmeyin. Aşağıdaki linklere tıklayarak lensin ve kılıfların fotoğraflarına bakabilirsiniz. Fotoğraflardan sonuncusunda ufak çizikler görünüyor. Yakından çektim. Mutlaka bakın. Evet hepsi o kadar çiziklerin =D Pirinç tanesi kadarlar.
Telefon numaram: 05062261656 (Saat 19.00-22.00 arası antrenmanda oluyorum cevap veremeyebilirim)
postimg.org/image/u24rlkkuh/
postimg.org/image/yqpjrvm1l/
postimg.org/image/lcqb0fc8b/
postimg.org/image/vbgsx8hpr/
postimg.org/image/euuhez0ab/