X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92820
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

[KİLİTLİ]Yorumlar ,GF ler v.s....

zaferK zaferK 25.08.2014 12:05:00
Değerli arkadaşlar...
Biraz önce farkettim , son can sıkıcı tartışmanın okunma sayısı 4000 i geçmiş ,ben baktığımda yorum sayısı da 61 idi...
Sadece bana yazılan yorumlarla forum açıldığı için konuyu bağlamak istiyorum...
...................................................................................................................................................................
Tamam itiraf ediyorum ;
-Fotoğraflarıma yorum yazılsın diye bir çok arkadaşa rica ettim...TÜRKCELL in ucuz tarifesinin cazibesine kapılıp bu işi telefonla kotarmak istedim...
-Yardımcı olmak istemeyenlere hediyeler gönderdim ,durumu iyi olmayanlara çuvallar dolusu kömür ve makarna gönderdim...yine bu arada özel istek üzerine 16GB bellek kartı gönderdiklerim de oldu...bir arkadaşa gönderdiğim kebaplar yolda bozulunca o arkadaşla aram açıldı ,artık yorum yazmıyor...
-Bende alışkanlık yaptı GF olmayınca üzerime bir ağırlık çöküyor ,kendimi kötü hissediyorum...kalbim çarpıyor ,nefes darlığı çekiyorum...ama sabah kalkıp ta GF olduğumu görünce yeniden doğmuş gibi oluyorum...ekmeksiz -susuz yaşayabilirim ,ama GF siz yaşayamam...
-Çektiğim fotoğrafların çoğu bana ait değil ,birlikte araziye çıktığımız arkadaşların bellek kartından aşırıyorum ,Photoshopu iyi bilen bir arkadaş işliyor ,bir başkası da benim adıma yüklüyor genelde...bu karmaşık trafik acaip mutlu ediyor beni...
-Hangi birini anlatsam ki ,dahası var...IŞID ı ben kurdum ,ama bazı elemanlar yanlış yapıyor ;kafa kesmeler ,recmler filan...kafam bozulmaya başladı ,her an örgütü feshedebilirm...
-Son düşen uçak ta benim marifetim ,gerzek pilot kuşların göç yolu üzerinde uçuyordu...sapanla vurarak düşürdüm...
-Romayı da ben yaktım zannediyordum ama GOOGLE dan baktım ,saygısız Neron benden önce davranmış...
...................................................................................................................................................................
Sonuçta ;
Yeter....Allah aşkına yeter...hadi artık dağılalım...
Lütfen bu bahsi kapatalım...
(Son cümle eski bir Türk filminden alınmıştır...)

UYEISLERI UYEISLERI 25.08.2014 18:08:00

Değerli arkadaşlar, Zafer bey bu forumu konu daha fazla uzamasın diye bir ironi ile açmış ve bunu da açıkca ifade etmesine rağmen yine uzayıp gittiği görülüyor. Lütfen artık buraya ve diğer foruma yazmayı bırakınız. Üyelerimizin şu ya da bu şekilde söylemek/önermek istediği veya şikayet edeceği kişi/konuların olması da gayet doğal; kimin elinde her ne ile ilgili belge, bilgi var ise, forum açmak yerine İLETİŞİM BÖLÜMÜ aracılığı ile yazılı olarak Yönetime iletebilirler. Bu forumun daha fazla uzamaması dileği ile, Teşekürler...

wolfkenan wolfkenan 25.08.2014 17:59:00

sitemizden soğutmak için devamlı aynı teraneler üzerine gitmek Gf olamamak pes, bunu seyrettikçe üzülmemek elde değil...Zafer abime sevgi saygılarımı sunuyorum bazen türlerimi onamasada o fotoğraflara bende onay vermem diye düşünüyorum :) ama çok hırs yapmak insanın kendine zarar veriyor,tüm dostlarımıza selamlar...İskender kardeşime ve Zafer hocama 1...sonuçta illa olacaksa !!! gf mutlaka ikiyle sınırlanmalı ki gereksiz polemikler bitsin ...

avşarbey avşarbey 25.08.2014 16:12:00

Zafer hocam çok güzel dile getirmişsiniz öncelikle bunu kutlarım. İşin öteki yüzüne yani madalyonun öteki yüzüne baktığımızda sizinle ilgili olan konu değil ama konunun aslı ve özü ile ilgili başta siz dahil sayın Serhat Tigrel, Murat Çuhadaroğlu ve bir kaç yöneticiye bu konuyla ilgili son günlerdeki rahatsız edici yarıştan ve geceleri telefonlarla oy istemelerden bahsetmiş ve bunun artık bir son verilmesi konusunda öneriler sunmuştum ve açacağım formun tamamını yazı olarak size atmıştım. Etik olup olmayacağını ve siteye zarar verip vermeyeceğini sormuşkum Sizde bana yönetim kadrosunda olmadığınızı sadece tanımcı olduğunu ve bu türle ilgili sıkıntılardan fazla haberden olmadığını söylemiştiniz. Ne kötü ve ne yazık ki bizim tabirimizle "Kabak sizin başınıza patladı" desek doğrudur. Açacağım forum ile ilgili sevgili yöneticilerimiz sanırım ya yoğunluktan ya da tatilde olduklarından bana hala dönmediler ya da dönemediler. Belki o formu ben bundan bir ay önce açsaydım bunlar sizin başınıza gelmeyecek ve genel bir tartışma konusu olacaktı. Bu sitede telefonların sansar gibi çalıştığı dönemlerde bu her zaman olacaktır. Öte yandan her ne hikmetse bu konuyla ilgili olarak adı geçen zatı muhteremler bu formu katılma yürekliliğini gösteremediler. Bir deli kuyuya kuş attı 40 deli hala bu taşı çıkartamıyoruz. Bu yüzden bende bu konuyla ilgili olarak açmayı planladığım formu bugün ya da yarın açacağım. Ama benim açacağım konu sizin yada Aslan Ünsal, Akif Akyurt ile ilgili asla olmayacak. Saman altından su yürütmeye çalışan, maestro gibi siteyi gecenin bir yarısında yorum avcılığında yönetmeye çalışan zatı muhteremler için olacak. Sevgi saygı ve muhabbetle kalın kalenin en sağlam duvarlarından biri olan sevgili hocam. :))))))))))))9

drbozturk drbozturk 25.08.2014 15:46:00

zafer ağabey kendi gözümle görmesem söylediklerine inanacağım... bu arada uzun süredir siteye yorum yazmıyorum, senin fotoğraflarına 1 yorum benden gelecek... şimdiden söyleyeyim de sonra laf olmasın:) şaka bir yana iyi ki varsın ağabey, senden öğrenilecek daha çok şey var...

zaferK zaferK 25.08.2014 15:20:00

Şu anda önemli bir şeyi yok sitenin Ömerim...hafif bir griptir...geçti geçecek... Öptüm gözlerinden...selamlar...

shooter shooter 25.08.2014 15:14:00

Dohtorum durumu yakinen izliyorum... yakında site dohtorluk olursa size iş düşer:)

zaferK zaferK 25.08.2014 15:07:00

Evet yanılıyorsunuz...hala öküz altında buzağı aramak hoş değil... Sadece ortamı yumuşatmaya çalışıyorum...

metinalkis metinalkis 25.08.2014 14:44:00

Bahsi kapatalım diyerek yazdıklarınız sanki hiç kapanmasın diye yazılmış gibi eldi bana. Özelliklede şakayla karışık ortaya söylenir gibi yapılıp belli bir kesime yapyığınız atışlar. Belkide ben yanılıyorumdur. Herkese kolay gelsin, ilk bahar güzel olduğu gibi sonbahar göçüde güzeldir vesselam..

msaltik msaltik 25.08.2014 13:24:00

1

zinos zinos 25.08.2014 13:19:00

Evet tam olarak bu Avsarbey benim fotografima eleştiri yazmıştı yazmadan önce de belirtmiş kirilmamissindir umarim diye anlayamamistim neye kirilacagimi ben benden az bilenin ukalaligina kirilirim ustalarin eleştirilerine değil eleştiri yapıcı olmak şartıyla başarının olmazsa olmazidir Zafer Abi ironilerle dolu yazını ayakta alkisladim

abana abana 25.08.2014 12:26:00

Ne zamanki bu sitede,üstadlara yapılan harika,müthiş,sapka çıkarıyorum tarzı yorumların yanında bu işe yeni başlamış yeni üyelererin fotograflarına,şuna dikkat etmelisin kadrajın söyle olmalı gibi gibi onların fotograflarını geliştirecek yorumlarda bulunulur o zaman bu site insanlara daha fazla katkı sağlar.Gerçekten eğitici bir site olur. GF üzerine GF olmak fotografçılık açısından kişiye ne sağlar tartışılır ama yeni başlayan arkadaşlara öneride bulunmak onların uzun sürede kendi kendilerine öğrenecekleri şeyleri çok daha kısa sürede öğrenmelerini sağlayabilir.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT