[KİLİTLİ]Yorumlar ,GF ler v.s....
zaferK 25.08.2014 12:05:00
Değerli arkadaşlar...
Biraz önce farkettim , son can sıkıcı tartışmanın okunma sayısı 4000 i geçmiş ,ben baktığımda yorum sayısı da 61 idi...
Sadece bana yazılan yorumlarla forum açıldığı için konuyu bağlamak istiyorum...
...................................................................................................................................................................
Tamam itiraf ediyorum ;
-Fotoğraflarıma yorum yazılsın diye bir çok arkadaşa rica ettim...TÜRKCELL in ucuz tarifesinin cazibesine kapılıp bu işi telefonla kotarmak istedim...
-Yardımcı olmak istemeyenlere hediyeler gönderdim ,durumu iyi olmayanlara çuvallar dolusu kömür ve makarna gönderdim...yine bu arada özel istek üzerine 16GB bellek kartı gönderdiklerim de oldu...bir arkadaşa gönderdiğim kebaplar yolda bozulunca o arkadaşla aram açıldı ,artık yorum yazmıyor...
-Bende alışkanlık yaptı GF olmayınca üzerime bir ağırlık çöküyor ,kendimi kötü hissediyorum...kalbim çarpıyor ,nefes darlığı çekiyorum...ama sabah kalkıp ta GF olduğumu görünce yeniden doğmuş gibi oluyorum...ekmeksiz -susuz yaşayabilirim ,ama GF siz yaşayamam...
-Çektiğim fotoğrafların çoğu bana ait değil ,birlikte araziye çıktığımız arkadaşların bellek kartından aşırıyorum ,Photoshopu iyi bilen bir arkadaş işliyor ,bir başkası da benim adıma yüklüyor genelde...bu karmaşık trafik acaip mutlu ediyor beni...
-Hangi birini anlatsam ki ,dahası var...IŞID ı ben kurdum ,ama bazı elemanlar yanlış yapıyor ;kafa kesmeler ,recmler filan...kafam bozulmaya başladı ,her an örgütü feshedebilirm...
-Son düşen uçak ta benim marifetim ,gerzek pilot kuşların göç yolu üzerinde uçuyordu...sapanla vurarak düşürdüm...
-Romayı da ben yaktım zannediyordum ama GOOGLE dan baktım ,saygısız Neron benden önce davranmış...
...................................................................................................................................................................
Sonuçta ;
Yeter....Allah aşkına yeter...hadi artık dağılalım...
Lütfen bu bahsi kapatalım...
(Son cümle eski bir Türk filminden alınmıştır...)