X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92819
Gözlemler 9871
Videolar 1349

FORUM

HD SORUN DEVAMMMMMMM

avşarbey avşarbey 2.09.2014 17:56:00
Sorunlar hala aynen devam ediyorrrrrrrrrrrrrr

avşarbey avşarbey 5.09.2014 14:54:00

Aynen katılıyorum başkanımmmmmmm... Puan ve yıldız olduğu kadar ceza da olmalı bence.. Faşist ber diktatör mü oldum ne :)))

Lazaga Lazaga 5.09.2014 12:08:00

Serhat abi çok önemli bir noktaya değindiniz..biz nekadar bunları yapıyor isekte , bunları yaygınlaştırmamız gerekiyor..

Gavurdağlı Gavurdağlı 5.09.2014 11:09:00

1 Dilerim sitede bunlar yaygınlaşır. Hatta yaptırıma gerek kalmaksızın herkes bir şeylerin ucundan tutmaya başlar. Epeydir yazdıklarını izliyorum, bazı konuların bam teline dokunuyorsun ve haklı fikirlerini gönülden destekliyorum Serhat abi. Sevgi ve selamlarımla..

msaltik msaltik 5.09.2014 06:13:00

1 ve 1

serhattigrel serhattigrel 5.09.2014 02:49:00

Yazdım, ama baktım bu forumda kim varsa çalışmış , çalışıyor, yük taşıyor. sözüm size değil o zaman. İstiyorum ki her kes birşeyler yapsın.

serhattigrel serhattigrel 5.09.2014 02:13:00

Tamam, çamura yatmayacağım, iki yemek kaybettim. Ne zaman isterseniz gelin, ama bana yakın gelin. Bu arada ben biliyorum cemeate ne yapacağımı, yok öyle, yükle fotoyu, tanımlasınlar , hizmet versinler, herkes biraz da kuş çalışacak. :) Binlerce izleyicimize fotoğraf dışında da bazışeyler vermeliyiz, her fotoğrafta bir iki kelime kuşu anlatsak, davranışlarından bahsetsek, Memleketimiz göç cenneti. Bunlar geldi bunlar geçti desek, haber üretsek. Beldemizdeki alanları tanıtsak, göZlem noktaları yaratsak. Neyse, site zaten hep matemakik oldu, bunları ben öneri olarak kongreye hazırlayacağım. Mesela ;Ayda bir haber göndermeyene HD hakkı açılmasa :(

msaltik msaltik 5.09.2014 00:23:00

Önemli not: FHD hakkım şu an itibariyle açıktır :)

avşarbey avşarbey 4.09.2014 23:36:00

Ahhh be güzel hocam ihale gene bizde kaldı.:)))))) Yükleme sorunu olduktan sonra başkana da söylediğim gibi. Naim beye de şifrefi ve foto mu gönderdim iki gün uğraştı gene yükleme yapamadı. tam 5 gün bekledim. Gene olmadı. Sonra bir yerden bir atıklar olmuş ve ondan yükleme yapılamıyormuş. Neyse ki bugün açılmış. Burada yanılan bir imam var ama bu imamı yargılamak lazım.. Ama ben ne imamım ne de cemaat senin anlayacağın. Şu anda ben başkanın vereceği ziyafeti bekliyorum İstanbul'a gelince.Pilavdan dönenin kaşığı kırılsınnnnnnnnnnnnnn. Selamlar ve sevgiler hepinizeeeee :)))))))))))))

msaltik msaltik 4.09.2014 19:13:00

Zafer hocam sizin de elinize sağlık... Sizden cesaretle ben de bir fıkra ile durumu izah edeyim madem :)) Kadılık yaptığı sırada Nasreddin Hoca'ya bir adam gelip başından geçen bir olayı anlatmış. Giderken sormuş : - "Haklı değil miyim Hocam ?" - "Haklısın," demiş Hoca. Biraz sonra başka biri gelmiş, aynı olayı kendi yorumuna göre anlatmış. Sonra sormuş: - "Haklı değil miyim Hocam ?" Ona da : - "Haklısın," demiş Hoca. Adam gittikten sonra karısı içerden seslenmiş : - "Efendi ikisine de haklısın dedin, birisi haksız olmalı değil mi ?" dediğinde; - "Sen de haklısın Hanım" demiş Hoca. selamlar, saygılar :)

yasar16 yasar16 4.09.2014 17:57:00

:))

zaferK zaferK 4.09.2014 16:48:00

Klavyene-teknolojine sağlık Serkan... Sevgili üyeler ,kaşındınız ve hakettiniz ,alın size dört günde bir fotogaleri peryodu... :)) ............................................................................................................................. Güzel bir hikaye var ,yazmasam olmaz ,çünkü tam zamanı ; -Vakt-i zamanında Karadenizin ücra köylerinden birine derviş kılıklı bir seyyah gelir ,bakar ki köyün imamı yok ;fırsatı kaçırmaz ve kendini hoca olarak tanıtır...bu kez köylüler ''Madem hocasın ,bize namaz kıldır,çünkü camimiz yıllardır kapalı...neredeyse unuttuk namazı ,niyazı''derler.Seyyah aç ve yorgunluğun hatırına kabul eder...kimse bu konuda pek bilgi sahibi olmadığı için de günde üç vakit namaz kıldırır.Bir süre sonra cemaat söylenmeye başlar ;hoca derler üç vakit fazla ,gel bunu ikiye indirelim derler.Hoca dünden razıdır ama yaşlılar itiraz eder ,''olmaz öyle ,bir heyet gidip şehirde müftülüğe danışsın'' derler.Heyet yola çıkar ,bir kaç gün sonra dönüşte çok yukarıda tepelerde biriken köylüler tarafından heyecan ve merakla karşılanır...sesi gür olan Dursun aşağıya bağırır: -Ula temeeeel...ne dedi muftu ,endurdumiii...endurdumiii... -''Nah endurdi ''der Temel ,iki de ustune bindurdi ,bundan boyle namaz beş vakittur ,biline... ............................................................................................................................ Sağlıcakla kalın... Selamlar ,sevgiler...

msaltik msaltik 4.09.2014 16:12:00

benim yemek kaynadı mı yani :) yine de ispatımı yapmıştım oysaki :) Neys Trakuş sağolsun ne yapalım :)

avşarbey avşarbey 4.09.2014 16:10:00

Tamam serkan bey. Öncelikle emeğiniz için çok teşekkür ederim. Başkan benim yemeği ısmarlasın söz bende sizi mutlak yemeğe götüreceğim. :)) Selamlarrrrrrr

Gavurdağlı Gavurdağlı 4.09.2014 15:33:00

Ahanda eksildi bir hakkımız daha. Bundan sonra dört yerine, beş günde foto yükleyeceğiz. :) Yemek memek yok size. :)))

serko serko 4.09.2014 15:22:00

Bu durumda yemek ısmarlanacaksa bana ısmarlayabilirsiniz :P Ben ona göre tarihlere müdahale edebilirim :)

serko serko 4.09.2014 15:20:00

Mustafa Bey öncelikle sizin HD fotoğraf ın açılması gereken tarih hatalıydı. Sorunun sebebi buydu ben dün düzelmiştim sizin HD hakkınız açıldı. Murat Bey in belirttiği gün sorunu ise şöyle; foto galeri de yükleme hakkının kontrolünde bir eşitlik durumu vardı kontrol tarihi güncel tarih ile eşitlenince yani 4. gün içinde açılıyordu. FHD de ise kontrol gününü geçtikten sonra hak açılıyor. yani şöyle ki; Full HD için : 25.08.2014 tarihinde yüklenen HD fotoğraf 2 yıldızlı bir üye için 10 gün ileri atar 04.09.2014 günü kontrol tarihi olur bu günü aştıktan sonra tekrar yeni yükleme hakkı açılır. yüklenen gün hesaba katılmaz tam 10 gün geçer sonra hak ortaya çıkar. Fotogaleri için : 25.08.2014 tarihinde yüklenen fg fotoğrafı 4 gün bekletir. 29.08.2014 tarihi kontrol tarihi olur idi güncel tarih buna büyük eşit olduğu durumda yükleme hakkı açılıp yükleme yapılırdı. Orada ki mantıksal eksikliği eşitliği kaldırarak düzelttik oda artık FHD gibi 4 günü doldurup 5. günden sonra yeni hakkı açacak.

msaltik msaltik 4.09.2014 06:39:00

evet başkanım benim hesabıma göre açılması gereken FHD hakkım şu an itibariyle açık değil.

msaltik msaltik 3.09.2014 08:24:00

Serhat Bey, geçen sefer Naim Bey ile de yazışmıştık benzer başlıkta. FG'deki (Fotogaleri) 4 günde 1 yükleme kuralı ve işleyişine göre işlemiyor HD yükleme... FG portfolyomda örnekleri çok gün farkı 4 olacak şekilde FG yüklemesi yapabilmişim. Ve saat gözetilmiyor burada. Tarih değiştiği anda hakkımız açılıyor. Ben önceleri saat de gerekiyor diye düşünüyordum, diğer sitelerdeki haliyle ama bizim yapımız tarihe bakıyor. Fark 4 ise hak açılıyor. Son birkaç seferdir dikkat ettiğim üzere HD yüklemede bu hesap biraz şaşıyor. 2 yıldıza sahip olduğum için 10günde 1 yükleme hakkım var. Ancak son 2 FHD fotoğramı 12 yada 13. günde yükleyebilmiştim. Ki bununla da ilgili bir başlık da açmıştım diye hatırlıyorum. Uzun lafın kısası, yine kendimden örnek vermem gerekirse en son FHD fotoğrafı 25.08.2014'te yüklemişim. FG kuralına göre bu gece FHD hakkımın açılması gerekiyor. Naim bey'e de göstermek için arada FG yüklemesi de yapmamıştım. Yani şu an konum itibariyle FG hakkım açık, FHD hakkım ise geceyarısı aktif olması gerekiyor. Dişçiye gittiğiniz zaman dişiniz ağrımaz, umarım öyle bir durum olmaz bu gece :))

serhattigrel serhattigrel 3.09.2014 00:37:00

Murat bey, Tam teşhisi koyman , ve ispat ile sen de yemeğe gelirsin. Yükleme saati değil, galiba gün dönümlerini sayıyoruz.

serhattigrel serhattigrel 3.09.2014 00:17:00

Kebap yeriz, ama hemen pes etmem, yarın senin üyeliğin ile deneyeceğim, bekle hele.

avşarbey avşarbey 2.09.2014 22:16:00

Başkanım maalesef kaybettin. İstanbul'da ben seçeceğim mekanı. Çünkü fotoğrafı, nic namemi ve şifremi Naim bey istedi ve gönderdim Maalesef Serkan beyle konuştular ve olmadı. İstanbul'da, üç yerde Adana'da ve Cehanda 3-5 yerde denedim olmadı.Teknik sorun varmış ama nerede bilmiyorlar.. Yani bende değil. Şimdi yemeğin yerini belirleyelim. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9

msaltik msaltik 2.09.2014 20:15:00

Serhat Bey, yükleme zamanı hatasını ispatlarsam yemek iddiasını kazanmış olur muyum :)

serhattigrel serhattigrel 2.09.2014 19:56:00

Başka bir bilgisayar, başka bir yer de denemen gerekebilir . bazı filitrelere takılıyorsan...

serhattigrel serhattigrel 2.09.2014 19:54:00

Mustafa sorun sende, herkes yüklüyor, ya yükleme zamanında sorun var, ya pixelin 1920x1080 değil, ya 999 mb den büyük dosyan var, ya dosya isminde harften başka işaretler var. sorun bizde ise yemeğine ideaya varım :)

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT