Alihan bey, sizin bakış açınız konu ile ilgili bilginiz çok çok iyi. ben, makineler ile ilgili pek çok bilgiye sahip değilim ama değerlendirme yaparken ortaya çıkan ürün üzerinden , yani görüntünün kalitesi ile ilgili birşeyler söylüyorum. Şöyle ki, çok iyi bir fotoğrafçının elinde 7D çok iyi iş yaptı. Çok güzel fotoğraflar ortaya koydu. Özellikle çekim hızı benim için de çok önemli ve bence saniyede 2 karenin daha fazla olması bile (1Dmark 4 ile ayni) ki 7 D'ye göre bildiğiniz gibi daha fazla artı başka özellikleri var her şeye değer. Yani bu bile en az 600 dolar fazlaya değer. Dediğiniz gibi zaten fabrika fiyatını belirledi ama ben satış müdürü olsaydım bu özellikleri ile profesyonel ,pahalı makinelere taş çıkarabilecek özelliklerinden dolayı fiyatını 3500 dolar olarak belirlerdim:))O zaman da makine satar mıydı, tartışma konusu:) Kısaca daha önce de belirttiğim gibi makineler ile ilgili pek birşey anladığım yok. Nasıl ki 400mm lens ile birşeyler yapabiliyorsak, 7D mark 2 ile de bütçemize göre daha iyilerini yapabilme imkanı sağlayacağı için onu epey övdüm:)