yavuz abi :) yanlış hatırlamıyorsam siz 70 D yi beğendiğinizi ifade etmiştiniz şimdi mark 2 nin 70 d ile farkının sadece hızı olacağını söylediniz sizce zaten beğendiğiniz gövde (70d) "umarım yanlış hatırlamıyorum" eğer yanlış hatırlıyorsam şimdiden affınıza sığınıyorum :)daha hızlandırılmış olarak karşımıza 7d mark 2 çıktı bu özellik yeterli ve tatmin edici tercih sebebi olamaz mı ? . bunları soruyorum çünkü ekipman değiştirmeyi düşünenler var hatta ve hatta nikon'dan canon'a geçiş yapmayı düşününler bile var aramızda :) bu yüzden gerçek anlamda sizin gibi tecrübe sahibi dostlarımızın -abilerimizin ekipmanlar hakkındaki yorumlarının etkili olduklarını düşünüyorum ........ Bence sizin beklentilerinizin altında bir mark 2 geldi, ifade ettiğiniz gibi onun kızgınlığından :) bu yazdıklarınız. sevgili kadir abi çok güzel özetlemiş ilk siz alacaksınız aslında bu yorumun üstüne yazacak çok bir şey kalmıyor ama bende eklemiş olayım ilk siz alacaksınız ve keyifle kullanacaksınız :) sevgili abim saygılar :)