Bilgi vereyim. Rivada her zaman birşeyler var. Helikopter dönüp durmasa birkaç su kuşu da, kingfisher da belki güzel çekebilirdim. Toygar tepede değerli Trakusçular vardı. Ortalıkta kuş yoktu ama Ümit bey saat 16dan sonra gelirler dedi. Gerçekten ben ayrılırken havada zengin bir geçiş vardı. Herkese teşekkürler, selamlar.
Merhaba ; Bu sıralar Karaburun deneyin derim. Kamışçın türleri ile kumkuşlarından ve martılardan sürpriz bir tür gelebilir.
En iyisi sabah Riva yapıp dönüşte Toygar tepe deneyeyim.
Çok teşekkür ederim.
Ferit Bey, Yaz atmacası özellikle Çamlıca'dan görülebiliyor. 1-2 gün önce 30'luk bir sürü geçti. Her sene Eylül ortasında onlarca Yaz atmacası geçer Çamlıca'dan. Benim tecrübelerim 15-17 Eylül garanti gibi. Geç kalınmamıştır umarım. Denemekte fayda var. Sonrasında da Toygar'a gitmek iyi olur. Yani ikisine de bakmakta fayda var. Selamlar...
Yarın inşallah orada olacağız. Kadir bey, ikisine de bakalım mı, yoksa Toygartepe yeterli mi?
Teşekkürler Kadir bey. Çamlıca, Toygartepeden de hiç fotoğraf gelmiyor. Bu aralar İstanbul biraz durgun galiba:)
Nükhet Hanım merhaba, Riva haricinde, Belgrad Ormanı, Büyükçekmece, Karaburun, Göç izlemek için Çamlıca veya Toygartepe değerlendirilebilecek alanlar. Selamlar...