teşekkür ederim, şimdilik iptal oldu zaten. Ama verdiğiniz bilgileri not alıyorum bir bir, çok teşekkür ederim tüm arkadaşların ilgisine...
Eskişehir'de Türkmenbaba Dağı ile, Eskişehir- Afyon arası güzergahı Kara ve Sakallı akbabalarla, Şah Kartal mekanıdır. Afyon'da olsaydım yardımcı olabilirdim:((
Bu pazar icin dortdivana niyetleniyorum istanbuldan lakin havayi kestiremedim. Civari da cok bilmiyorum aslen.. Cok cesaret edemedim yani.
çok teşekkür ederim, not aldım orayı da
Sivrihisar Balıkdamı var Eskişehir'de Murat Bey. Bu mevsimde popülasyon nasıldır bilmiyorum. http://www.youtube.com/watch?v=eCoRe7viTIY
Evet. Bu kadar bilgi bile birçok şeye yardım ediyor
Bu tavsiye bana bir örgütlenmeyi düşündürdü.Her şehirde üye var ise. Bu tür ortak yardımlaşma için her şehrin üyelerinin oluşturduğu gönüllü rehberlik teşkilatlanması çok faydalı olabilir. Samsun için bu tür düşüncem var idi. Ama guruplaşmalar bu yardımlaşmayı önledi. Kişisel olarak bu tür trakuş arkadaşlığı yapılmaktadır. Ama tercihim herkesin özverili olacağı ortak harekettir....
Çok teşekkür ederim destekleriniz için... kemal abi, yolu bulurum da araçları değişebilir miyiz haftasonu için :)
Kar yağışı olmaz ise binek araç ile boluda sıkıntı yaşamazsınız dörtdivan arazisinde fakat stabilizede cayırlara cıkmak isterseniz bu binek ile pek mümkün değil..
binek araçla yağış yoksa problem olmaz ama yağmurlu ise işler değişir
Ben yolu biliyorum :)
Yok artık :)
O bölgenin yol durumu nasıldır acaba? binek araçla Problem yaşar mıyım. Hiç bilmiyorum orayı
bolu dörtdivan benim ilk tercihim olur