X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92820
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

[KİLİTLİ]FOTO GALERİ ONAYI

Emir26 Emir26 2.12.2014 09:31:00
Lütfen fotoğraf onaylayacaksanız ayrım yapmadan onaylayın.

nayko nayko 2.12.2014 19:53:00

Emir bey, İletişim bölümüne yazdığınız yazıya cevabımızı bir de buradan paylaşmak isteriz. İsterseniz şartları daha fazla zorlaştırmayın.. ******************************************** Emir bey, Öncelikli olarak; isminiz gibi, EMİR kipinde yazıyor olmanızın çok rahatsızlık verici olduğunu bildirmek isteriz. Bunu yapmanın daha kibar yolları olduğunu unutmayınız, şimdi nasıl bu alana ulaştıysanız, kırıcı olmadan da bu yolu deneyebilir, ulaşabilirdiniz. Gönüllülük esası ile yapılan işlerde ne kadar haklı da olsanız kimseye kırıcı, incitici konuşmaya hakkınız yok. Zafer bey in sizden yaşça büyük olduğunu da ayrıca belirtmemize gerek yok sanırım. Haklısınız, kurallarda Foto Kapan ile çekilmiş fotoğraflara ilişkin bir düzenleme yok. Türünüz, Tür Tanım Heyetince bir şekilde onaylanır. Kırdığınız kalbi onaracağınız umudu ile

abrecchia abrecchia 2.12.2014 19:52:00

Emir Bey merhaba. Yanlış hatırlamıyorsam 1 yıl önce "anadolu leoparını çektik" deyip hala fotoları yayınlamayan gruptandınız. Biz size yayınlamanız için bu kadar ısrar etmedik. Biraz sakin.

Emir26 Emir26 2.12.2014 19:50:00

Kullandığınız kelimelere dikkat edin. İçiniz rahat olsun.Her yolu deneyeceğim. Sorularımın cevabını verememek kötü bir duygu olsa gerek.

Emir26 Emir26 2.12.2014 19:48:00

Verecek mantıklı cevabınız yok tabi.Susmaya devam edin.

zaferK zaferK 2.12.2014 19:48:00

Mantıklı cevabımı üstte vermiştim... Ama görüyorum ki hala aynı anlamsız ve gereksiz saldırgan tavrınızla kendi doğrularınızı kabul ettirmeye çalışıyorsunuz... ...................................................................................................................... Bundan böyle muhatabınız site yönetimidir ,iletişlim kanalını kullanarak başvuru yapabilirsiniz...

Emir26 Emir26 2.12.2014 19:11:00

Zafer bey bana mantıklı bir cevap verirmisiniz ? Ben bilmezmiydim alttaki FOTOKAPAN bilgilerini kesip fotoğrafı öyle yüklemeyi ? O zaman elimle çemiş olacaktım değilmi :) Lütfen Fotoğraflarımı onaylayınız.Birdahada böyle Gerekçesi olmayan kurallarda aksi yazmayan bahaneler sürmeyin önüme.

Emir26 Emir26 2.12.2014 17:53:00

Tanıma uygun olmayan herhangi birşey yok.Gayet açık fotoğraflar. Fotokapanla yada cep telefonuyla farketmez.Sonuçta fotoğraf çok net bir şekilde gözüküyor. Bana FOTOKAPAN ile veya CEP TELEFONOYLA vs çekilen fotoğraflar TRAKUS tarafından kabul edilemez diye birşey gösterin ben kendim sileceğim fotoğraflarımı tamam mı zafer bey ?

Emir26 Emir26 2.12.2014 17:36:00

Çıkışım gereksiz değil. Bakın yüklediğim fotoğraflarda en ufak bir sıkıntı yok.Fakat AHMET HOCAM haricinde kimse onaylamıyor. Paylaşılacak fotoğraftaki kuşun doğal ortamında çekilmiş olması şarttır. İnsan eliyle düzenlenmiş yerlerde (hayvanat bahçesi, doğal yaşam parkı vb.) çekilen fotoğrafları yüklemeyiniz.  Foto Galeride kolaj, dijital abartılı manipülasyonlar kabul edilmeyecektir. Fotoğraf kabul edilecek bir netlikte olmalıdır.  Evcil, tutsak, yaralı, ölmüş kuşların fotoğraflarını yüklemeyiniz. Halkalama istasyonlarında veya yapılan bilimsel çalışmalarda çekilen geçici tutsak fotoğrafları halkalama sekmesi seçilerek yüklenebilir.  Paylaşılacak fotoğrafın, kuşun hangi tür olduğunu belirlemeye yetecek veriler taşımasına özen gösteriniz. Türünü belirleyemediğiniz kuşlar için fotoğrafınızı öncelikle “Foto forum”da paylaşınız. Foto galeriye yüklenen fotoğraflar tür tanım kurulu tarafından 30 gün içinde tanımlanamazsa veritabanımıza dahil edilmez.  Türkiye kuş türleri listesinde bulunmayan türlerin fotoğraflarını yüklemeyiniz. Tür listemizde bulunan kuşların ülkemiz sınırları dışında çekilmiş fotoğrafları “Yurt dışı” seçeneği işaretlenerek paylaşılabilir.  Yuva, yavru ve yumurta fotoğrafı yüklemeyiniz. Yeterli gelişimi gösterdikten sonra kendi çabasıyla yuvadan ayrılmış, ebeveyninin bakımına ihtiyacı kalmamış veya insanlarla iç içe yaşamaya adapte olduğu için tolerans mesafesinde fotoğrafının çekilmesinden rahatsız olmayacak kuş türleri yavrularının yuva dışında çekilmiş fotoğrafları paylaşılabilir.  TC yasalarına aykırı fotoğrafları yüklemeyiniz.  Başkasına ait fotoğraf yüklemeyiniz. Başkasına ait fotoğraf ancak fotoğraf sahibinin izniyle yüklenebilir.  Paylaşılacak fotoğrafın/açıklamanın yasal sorumluluğu ve telif hakları fotoğraf sahibine aittir.  Yorum bölümüne 'fotoğrafın öyküsü ve fotoğrafa ait değerlendirme' dışında özellikle polemik ve kutuplaşma yaratacak bilgiler girilmemelidir. Bende senelerdir bu platformlardayım. Fotokapanla ilgili yazı yok diyor Zafer bey. Bakın İsteyen FOTOKAPAN ile çeker isteyen Cep Telefonuyla çeker. Yeterki Çekilen fotoğraf tanıma uygun olsun. Yeterki çekilen fotoğraftaki canlımız kurallara uygun olsun. Lütfen fotoğraflarımı Onaylayınız. Teşekkürler.

karaani karaani 2.12.2014 12:22:00

Emir Bey ne kastımız olacakki size ? Çok gereksiz bir çıkış.

zaferK zaferK 2.12.2014 12:03:00

Merhaba... Sizin yerinizde olsam ,böylesine nezaket sınırlarını zorlayan sitem yerine çektiğim fotoğraflara şöyle bir tekrar bakardım... Fotoğraflarınızda ya tanımlanmayacak kadar detay yetersizliği var ,ya da fotokapanla çekilmiş.Fotokapanla çekilen fotoğrafların kayıtlara girip girmemesi konusu TRAKUS kurallarında belirtilmemiş... Sizin önünüzdeki ve arkanızdaki fotoğrafların çoğunun onaylanması için engel yok... Ama sizin fotoğraflarınızın onaylanmaması için bu gibi sorunlar var... Ayrıca ''TANIMA UYGUN DEĞİL'' sayfasına bir gözatmanızı öneririm...orada sizin gibi tanıma uygun olmayan yüzlerce kare var...yani sadece size has bir uygulama değil ,kurallar neyi gerektiriyorsa o uygulanıyor... Selamlar...

Emir26 Emir26 2.12.2014 09:31:00

Dikkat ediyorum 1 önümdeki fotoğraf onaylanıyor.1 arkamdaki fotoğraf onaylanıyor benim fotoğrafım kalıyor ikidir.Kasıt arıyorum artık.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT