Altını çizmekte fayda var İlker ile sadace kırmıtlının bir kenarını gezmeye fırsatımız oldu.iç kesimler ve diğer alanlara giremedik bile.
+1 Kırmıtlı ağustos son hafta hariç her zaman gelirim
Kırmıtlı +1 (Temmuz)İlker Bey arabayı göle düşürme sahnesini yine isteriz mutlaka :)
Hadi arkadaşlar biraz zorlayalım şu işi. Bir el atın bakalım....:))
Etkinlik komitesi öğrencileri de düşünür ;)
ben yine gelemicem anlaşılan :(((
Etkinlik komitesi üyesi olaraktan naçizane, Eylül desem ?Tabi müdürüm ne derse o olur ayrıcana. Müdürüm Fikret ağbi oluyor :)))
Kırmıtlı şu anda süper söyliyim.
Temmuz çoğunlukla tatil derdi ile geçer.. AĞUSTOS SONU YA DA Eylül başını düşünelim. göç başlangıcını da kotarmış oluruz...Tabii benim gözümde AYINTAP dolayları var.. En iyi zamanını bulup...ömer
Trakuş 3 Gala etkinliğine ben de katılamamıştım.Yaz tatilinde iyi gelecek bu etkinlik...Kırmıtlı olmazsa Ankara da herhangi bir alan da olabilir ; mogan gibi...Verimli geçmesi açısından neresi olursa kabuldür :)saygılar
Sevgili İlker, daha önce Serhata Kırmıtlıyı önermiştim bahar ayında. Bugünlerde çok verimli olmasa da Ağustos ortasından itibaren göçe de denk geleceğimizden daha iyi olur diye düşünüyorum. Selam
Sıcaklardan kimsenin kıpırdayacak hali yok herhalde...:)O zaman sileyim ben de bu talebi...:(