X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92815
Gözlemler 9867
Videolar 1348

FORUM

Satılık CanonEOS 70D

zaferK zaferK 2.12.2014 11:48:00
Gerçek anlamda sıfır denilecek kadar temiz CanonEOS 70D...
+Battery-grip
+Yedek orijinal Canon pil
Tamamı:2100+120+130= 2350 TL
Tüm kutu içeriği temiz ve eksiksiz olarak mevcut...
İrtibat için [ zak25@windowslive.com ]

zaferK zaferK 17.12.2014 22:03:00

Birtan hoca merhaba... Malum ,gerçek anlamda fotoğraf çekmeye başlayalı 42 yıl olmuş...bu süre zarfında birçok markadan ;özellikle Canondan ,20 den fazla model makine kullandım.Beni en çok mutlu edenler NİKON F501 ,CanonAE1,CanonEOS 5D,CanonEOS 40D ve CanonEOS-1DsMarkIII oldu.CanonEOS D70 i ,beklediğim bir model çıkıncaya kadar kullanmak için almıştım ,ama bayağı memnun kaldım.CanonEOS 7DMarkII yi iyice inceledim ,ilave fonksiyonları gözardı etmemek lazım ama inanın fotoğraf kalitesi beni tatmin etmedi.Belki de favorim Full-Frame makineler olduğu için. Bir süre daha beklemeye karar verdim ,istediğim model çıkmazsa tekrar CanonEOS-1DsMarkIII e dönmeyi düşünüyorum. İlginiz için teşekkürler ,selamlar...

birgök birgök 17.12.2014 21:29:00

Zafer bey, sizin kullandığınız kameralar çok değerli kameralardı.Ben Canon 40D ve 50D 'den sonra Canon 7D mark II'ye geçtiğim için kendimce inanılmaz bir heyecana kapıldım. sürati ve başka özellikler bana yeni olduğu için inanın zevkli günler yaşıyorum. TC kullanmak, özellikle 5.6 mm lenslerde mantık dışı ama TC ile de gerçekten çok süratli ve orijinaline yakın kareler veriyor. Bu ve bunun gibi başka özellikler bana 2000 dolara (kart yedek pil )4-5 bin dolarlık kameralar gibi pek çok avantajlar sundu.Yazdığınız gibi fotoğraf kalitesi belki de daha iyi değil ama çok kötü havalardaki iso performansına da bayıldım. Eski kameralarımda video özelliği olmaması da beni bu kameraya bağlayan diğer sebeplerden. Sürati bana hareketli kuşlarda , daha sessiz çalışması ise yakın kuşlarda ürkütmeme adına avantaj sağlıyor. Bunun gibi sebeplerden dolayı 40D ve 50D sonrası mutluyum. Tabi ki 70D'nin de çok iyi bir kamera olması Mark II ile pek farklılık yaratacak durumu olmayabilir.

zaferK zaferK 17.12.2014 20:22:00

CanonEOS-7DMarkII almayı düşündüğüm için satışa çıkardığım CanonEOS 70D makinemi satmaktan vazgeçtim.Çünkü yaptığım incelemelerde sadece fonksiyon olarak bazı artıları olduğuna ,ama fotoğraf kalitesi ve sensör olarak hemen hemen aynı olduğuna kanaat getirdim.İlgilenen ve indirim teklifinde ısrar ederek kararımdan vazgeçmem için süre kazandıran ,bu nedenle 2500 TL.nin de cebimde kalmasını sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim. Not:Bu benim kişisel kanaatimdir ,farklı düşünenler olabilir.

zaferK zaferK 2.12.2014 19:57:00

.... :)) Teşekkürler...selamlar...

leventsahin leventsahin 2.12.2014 19:42:00

Ben herzaman böyle ürünleri alırken sıfırlara 1 misli fazla ödemek yerine bu şekilde temiz ve güvenilir abilerimizden almaktan yanayım,,Hayırlı satışlar zafer abi

zaferK zaferK 2.12.2014 15:56:00

Bir arkadaşımızın sorusu üzerine ilave açıklama yazayım...sıfır fiyatları ; -CanonEOS 70D body..........................................2499-3699 TL. -Microplus Battery grip...........................................189-209 TL. -Orijinal Canon LP E6 battery (yedek 2.ci pil )........244-337 TL. (Bu fiyatlar ''Gitti gidiyor.com'' internet satış sitesinden alınan rakamlardır; bayi fiyatları bunların çok daha üzerindedir...başka satış merkezleri araştırıldığında daha ucuz veya daha pahalı ürün bulmak mümkün olabilir.) Tüm ürünler sıfıra yakın temizlikte olup 18 ay daha mağaza garantisi devam etmektedir...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT