Elinize saglik.
Abi iyi yıllar dilerim umarım daha fazla kuşu görüp fotoğraflama şansın olur.Selamlar
Tebrik ederim. Size de mutlu yıllar...
Merhaba! Blog yazısını keyifle okudum. Ellerinize sağlık. 21 numaralı fotoğrafınızda küçük karga yazmışsınız, gri leş kargası olması lazım. 31 numaralı fotoğrafınıza da sarı kuyruksallıyan demişsiniz fakat ben gagasını sarıbaşlı çinteye benzettim. Bol gözlemli, bol kuşlu bir yıl dileğiyle.
Tebrik ederim ,blok yazınızı çok beğendim , 27 no fotoğrafı tekrar incelemenizde yarar olduğunu düşünüyorum .
Yorum için teşekkür ederim. Bir kaç tane hata yapmışım. Küçük karga yerine gri leş kargası... Sarı kuyruksallayan ile ilgili sanırım buradan yardım almıştım. Çünkü birbirinden ayırmakta zorlandığım türlerle ilgili yorum yapmam zaten mümkün değil. Tekrar bakacağım. Herkese bu sene bol gözlemli ve fotoğraflı kuş yılı olsun.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Sizin bir tür cevabınız var mı 27 numara için?
Çok teşekkür ederim.
Sadık, iyi yıllar...
Çok teşekkür ederim...
Kusura bakmayın yanlış yazmışım. Karabaşlı çinte yazacağıma sarıbaşlı çinte yazmışım, tür listesine yeni bir tür eklemişim fark etmeden :) Sarıkuyruk sallayanın gagası ince ve koyu renkken sizin fotofrafınızdaki kuşun gagası karabaşlı çintenin ki gibi açık renk ve küt. Ayrıca maskelerinin şekillerinede bakarsanız karabaşlı çinteye bence daha çok benziyor.
Çıt kuşu olmadığını , tam belli olmamasına rağmen boyunçeviren olduğunu düşünüyorum ..
En sonda bir de Kırlangıçkuyruk (P.machaon) var. Belki kelebeğe de başlarsınız. :) Emeklerinize sağlık Uzay bey. Mutlu yıllar..
Kelebek güzel bir tesadüftü. Teşekkür ederim, iyi yıllar dilerim...