TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Türün Video Görüntüsü

sabripala sabripala 7.01.2015 15:57:00
Tür sayfalarında yer alan "türün video görüntüsü" başlığının geliştirilmesinin site içeriğine büyük zenginlik katacağını düşünüyorum. Bu nedenle elimdeki arşivi tür sorumlularıyla paylaşmaya, paylaşımda bulunacak diğer üyelerin videolarını işleyip, yüklenmeye hazır hale getirmeye gönüllüyüm. Ancak site tabanında video için ayrılmış 1024kb lık alan kaliteli bir video yüklemek için oldukça zorlayıcı.
Örnek: http://www.trakus.org/kods_bird/uye/izle.php?sdfx=16syxoz81uhexQ6CaRPHwfGoe9IITriKmA9JPxGFS&yol=0

Bu başlığın site yönetimi, tür sorumluları ve üyeler tarafından geliştirilmesinin, kuşların davranışları ile ilgili önemli bir kaynak oluşturacağı ve trakus katılımcıları için yeni bir çalışma alanı yaratacağı fikrindeyim. Siz değerli dostların değerlendirmesine...

Kadird Kadird 7.01.2015 17:48:00

Sabri Bey, videoların tür sayfalarını zenginleştirileceği fikrinize katılıyorum. Bütün üyelerimizin de katkılarıyla çok güzel bir çalışma olur gerçekten de. Selamlar...

sabripala sabripala 7.01.2015 16:42:00

Kadir bey teşekkürler! Bahsettiğiniz yöntemlerin farkındayım. Açtığım başlık videoların nerede paylaşılabileceği değil, tür sayfalarının nasıl zenginleştirileceği ile alakalı. Bu başlık vesilesiyle, diğer üyelerden de bu konuda katkı olur düşüncesiyle bir girişimde bulunmuştum. Tür sayfaları için elimdeki tüm videoları Yavuz beye e-mail atmaktansa, forum çatısı altında bir işbirliği oluşturarak, diğer üyelerin katılımıyla yardımcı olmaktı niyetim. Sanırım yanlış anlaşıldım.

Kadird Kadird 7.01.2015 16:08:00

Sabri Bey merhaba, Yapıcı yaklaşımınız için çok teşekkür ederiz. Videolarınızı vimeo veya youtube'a yükleyerek, linkini paylaşabilirsiniz. Genel amaçlı Trakuş video bölümünde paylaşmak isterseniz, bu linki video@trakus.org adresine gönderebilirsiniz. Bu bölümde daha çok bir kurgusu olan videoları yayınlamaya çalışıyoruz. Veya, belirttiğiniz gibi, tür sayfalarında linkin verilmesini isterseniz, tür sayfaları sorumlusu: yavuzeryavuz'a site üzerinden e-mail atabilirsiniz, kendisi tür sayfaları için sizi yönlendirecektir. Teşekkürler, Selamlar...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT