TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

HİÇ ŞIK OLMADI

mimarsancak mimarsancak 13.01.2015 20:41:00
Lütfen bana kimse kuş sevgisi hikayesi anlatmasın. Konumuz balık baykuşu. Eyüp bey kardeşim ayın onunda fotoğraflamış... tekrar tekrar tebrikler..ve.. başta kuş rehberleri olmak üzere yeri söylenmesin rica edilmiş. Bana da söylediler. Çok makul karşıladım.. Çok doğru karşıladım. Ama ilave ettim. bu yer işi gizli kalmaz.. kırıcı durumlar ortaya çıkabilir dedim. Nitekim ayın 12 sinde çok güzel fotoğraflar çekildi. Yani organize yapılmış gözüküyor.. Lütfen neden organize oldular diye hiçbir eleştirim asla yoktur. Haklı çıktım Bunu söylemek istiyorum... Böylece bir kırıcı durum ortaya çıktı.. Elbette öncelikle kuşun rahatsız edilmemesidir.... Ben de inat ettim. Şu anda Çamalandayım.... Orman işletmeleri rica ettim. Bir yer tespiti heyeti kurdum..Niyetim sadece ispat etmek olacak.

mimarsancak mimarsancak 13.01.2015 21:45:00

ÖNEMLİ AÇIKLAMA:BEN KUŞ TÜRÜ YARIŞI PEŞİNDE DEĞİLİM.. GİZLEME OLAMADIĞI İÇİN ŞIK OLMADI DİYORUM. BU GÜN ÇAMALAN ORMAN İŞLETME ŞEFİ İLE DAHA SONRA TARSUS KARABUCAK ORMAN İŞLETME ŞEFİ İLE GÖRÜŞTÜM'' BURADA TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ OLAN BİR KUŞ TÜRÜ VAR..YERİNİ BULABİLİRSEM SİZLERE HABER VERİP KORUMA TALEP EDECEĞİZ. DEDİM... YANİ BENİM İÇİN ASLA İŞ FOTOĞRAF İŞİ DEĞİLDİR..... BU AMAÇLA DA BURA GELMEDİM. BEN ADANADA TUZLADA FOTOĞRAF ÇEKMEYE GELİRKEN HABERİ YOLDA ÖĞRENDİM.. İNECELEME YAPINCA TAVSİYELERE UYULMADIĞINI GÖRÜNCE BİRŞEYLER YAPMAK İSTEDİM. MESELE BUDUR.

nukkus nukkus 14.01.2015 19:24:00

Emeklerinize sağlık Embiya bey. Umarım korumayı becerebilirler. Zaten türün zarar vermeden izlenebileceği alternatif yer de belirtilmişti.

mimarsancak mimarsancak 15.01.2015 21:33:00

Evet çok doğru ''ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİ '' Ama pes etmemek gerekir. Kendi gücümle gayret ederim. Olur ie olur..olmaz ise .. yapabilecek bir şey yok.. EĞER BU KUŞ KORUMA GEREKTİRİYORSA RESMİ MAKAMI MİLLİ PARKLARDIR. Ben de bunu yaptım. Ama yerini bilmiyorum dedim. Çünkü gizlediler..

msaltik msaltik 15.01.2015 22:46:00

bana göre yaptığınız yapılması gerekendir, bireysel olduğu zaman farklı manalara gebe olur.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT