Kuş burda, Bu gün Görülmüş. Çok güzel kaleme alınmış,nefis bir bölüm olmuş.Çok Ayrı bir kuştu Kutup martımız.
Güzel bir anlatım ve sunum. Bu güzelliği kalıcı kılmışsınız. Emeklerinize sağlık Murat Bey. Selamlar...
çok teşekkür ederim Ertuğrul Bey, Veysel Abi... Trakuş e-dergi'nin geri dönüşü harika oldu. Denizde kum kadar faydam olmuşsa ne mutlu. Yazının sonunda da dediğim gibi böyle bir imkan tanındığı, değer verildiği için teşekkürler tekrar... .
yine söylemeyi unuttum. Ömer Beyin (furtun) bu konudaki ustalığına da hayran kaldım. sonuçlar çok başarılı. Ellerine, emeğine sağlık
Ben de çok beğendim ,emeklerinize sağlık...selamlar... (Tabii bu arada Furtun teknolojisi resmen konuşmuş...her zamanki gibi...)
Güzel bir üslupla güzel bir sunum hazırlanmış , emeği geçen herkese teşekkür ederim , ellerine sağlık..
Bende aynı heyecanla okudum emeklerinize sağlık herkese nasip olmayan bir mutluluk..
Murat bey ve emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.
Bir solukta okudum. Emeğinize sağlık. Bu kez ziyaret edip fotoğraflayamadım, bir daha gelirse bu fırsatı kaçırmak istemeyeceğim bir tür. Sunum için Ömer Furtun beye özellikle teşekkür ederim.
çok teşekkür düşünceleriniz için. Ayrıca Çağlar Bey, kuşumuz hala burada. Dün Birol Bey tarafından görüntülendi. .