X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92817
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

TELLİ TURNALAR MİLLİYET TE

DilekveTunç DilekveTunç 23.03.2015 12:26:00
www.milliyet.com.tr/bes-yil-sonra-ilk-defa-goruldu-gundem-2032645/

Ne kadar çok haber yaptırırsak o kadar farkındalık :)

Mehmet Ali Birand şöyle demişti, televizyonda her ana haberde bir çocuk, bir hayvan haberi çıkartmak işin kuralıdır demişti. Bu kuraldan faydalanmalı :)

Umarım Kutup Martısı haberleri o alanı daha da geç olmadan kurtarır.

dg

alpertuydes alpertuydes 25.03.2015 09:01:00

Bence sırf reklam olsun diye tamamen komik duruma düşürücü şekillerde basında yer alınması yersizdir. Doğru bir şekilde basının kullanılması bu noktada büyük önem taşır.

DilekveTunç DilekveTunç 23.03.2015 22:02:00

Cansucuğum buna da şükür. Yavaş yavaş doğru haberleride yapılır. dg

cansuozcan cansuozcan 23.03.2015 20:12:00

Dilek abla tam bu konu hakkında foruma yazacaktım ki senin yazdıklarını gördüm. Yalnız olay biraz karışmış :)) Haberi okuyunca güldüm. Yanlış bilgilendirme var hatta baya abartılarak haber yapılmış. Kusbank ve Trakus kayıtlarına, tür ile ilgili bilgi kısmına bakılırsa yanlışlığın nerede olduğu çok net anlaşılabilir. Olaya bir açıklık getirmek gerektiğini düşünüyorum. Yanlışsam beni düzeltin. Telli turnaları ilk olarak Kastamonu'da üyemiz ''Serhat Çakıcı'' görüntüledi. Hatta Trakushaber de haber olarak girdi. Bir başka üyemiz ''Cebrail Keleş'' kendi ismini haberde geçirmiş. Acaba trakushaber olarak biz mi yanlış bir haber yaptık yoksa, Cebrail bey mi haberi yanlış aktarmış bilemiyorum. Ama açıklık getirmek gerektiğini düşünüyorum.

DilekveTunç DilekveTunç 23.03.2015 12:29:00

F5 yapınız, tıkayınızca boş çıkarsa. Yanlışla Site Hakkında bölümünde çıkmıştı, sildim yeniden diğer bölüme yükledim Telli turna haberini, dg

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT