CANON 35-350 konusunda görüşleriniz.
baraccuda 25.03.2015 22:11:00
Öncelikle herkese selamlar.
Şu anda Bir Tamron 200-400 LD Serisi oldukça eski bir lens kullanıyoruz. Çok yavaş bir lens, netleme konusunda da oldukça başına buyruk. Ters ışık koşullarında ghosting etkisi oldukça fazla. Yinede hakkını yemeyelim, internet üzerinden oldukça makul bir fiyata almıştım, sadece otomatik netleme yapabiliyor olması benim için yeterliydi. (Daha önce tair 300 f4 kullanıyordum ) Her kuşçunun başına gelen benimde başıma geldi ve ekipman yetmemeye başladı. Artık daha hızlı ve daha kararlı netleme yapabilen bir objektif ve daha keskin fotoğraflar istiyoruz.
Fakat ( her ekipman konusunda geçen o meşhur fakat ) bütçeyide çok esnetmeden bunu yapmak istiyoruz. Adana da ikinci el bir CANON 35-350 F/ 3.5 - 5.6 L buldum fiyatı muadillerine göre oldukça iyi. Bu lensi daha önce kullanan varsa keskinlik ve hız konusunda tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. 400 veya 100-400 lenslerinin kalitesini ve bu konuda en iyi seçeneklerden birisi olduğunu biliyorum. Sadece 35- 350 nin 300 mm nin üzerindeki performansını kullanan birilerinden öğrenmek istiyorum. Yardımcı olmak için zaman ayıran tüm dostlara ve üstadlara şimdiden çok teşekkür ederim. Işığınız bol olsun.