TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

İST. KUŞLARI KİTABI ÇIKTI!

DilekveTunç DilekveTunç 27.03.2015 17:40:00
İSTANBUL KUŞLARI KİTABI ÇIKTI
Dün 2. Kuş Göç Festival'inde “İstanbul Kuşları” kitabını hediye olarak aldım. Kuş Gözlemine gelen herkese hediye edildi. İki yıl geceler boyunca dizi izlemek yerine oturup böyle bir kitap ürettikleri için Ergün Bacak, Sercan Bilgin ve Ömral Ünsal Özkoç'u tebrik ediyorum. Kuşçulardan daha nice kitaplar, raporlar çıkması hayali ile.

Kitapta İKGT’nin anlatılması, Kerem’in önsöz yazısı ve İKGT, TRAKUŞ, Kuşbank, doğalhayat.org’nun dile getirilmesi - teşekkür edilmesi, gözlem alanlarının anlatılması ve diğer ince detaylar hoşuma gitti. Harcanan emeklere sağlık.

Alanları ve kuşları korumasının anlatılması için önce halkın neyi koruyacağını bilmesi için güzel bir çalışma.

Kitap festivale davet edilen okulların öğrencilerine de hediye ediliyor. Kerem’in ve Kuzey Cem’in kendilerine hediye edilen kuş rehber kitapları ile kuşçu olduklarını düşünürsek yeni kuşçular çıkartır mı kitap? Bu arada dün Tunç’un eğitim verdiği kız ilköğretim öğrencileri sorularıyla onu bayağı terletmiş, guguk kuşunun yumurtasını başka bir kuşun yuvasına bıraktıklarını bile biliyorlardı dedi Tunç

zaferK zaferK 29.03.2015 21:42:00

Tüm emeği geçenleri kutluyorum...kitabı görmek için sabırsızlanıyorum ,umarım yakında bizlerin de eline geçer... Selamlar...

zifoz zifoz 29.03.2015 22:42:00

Tebrik ederim darısı bizim başımıza selamlar

bakcasoy bakcasoy 31.03.2015 22:00:00

Kutluyorum, inşallah edinme şanşımız olur. Yakında Eskişehir kuşlarıyla ilgili ''Şehrin Kuşları'' kıtabım çıkıyor, Çıktığında duyuracağım.

cs1963 cs1963 31.03.2015 22:18:00

Yanılmıyorsam ilk aşamada beş bin adet basıldıktan sonra ,bir yıl içinde kitapçılarda satışına başlanacakmış.

nukkus nukkus 2.04.2015 11:46:00

Kitap gerçekten çok güzel hazırlanmış. Emek veren herkesin ellerine sağlık. Dün bana da bir kopya temin ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Tunç bey ve diğer arkadaşlarla da tanıştığıma çok memnun oldum. Sevgi ve selamlar.

DilekveTunç DilekveTunç 3.04.2015 23:42:00

Rica ederim, Nükhet Hanım, en kısa zamanda görüşmek üzere, Selamlar, dg

DilekveTunç DilekveTunç 5.04.2015 00:04:00

KESKİN VİRAJDA'YIZ (SARIYER'de)YARIN. Şimdilik sekiz kişiyiz. Gelenlerle yarın (Pazar günü) görüşmek üzere. Sercan bugün alanda "Toplamda yaklaşık olarak 20000 kuş sayıldı." diyor ve devam ediyor : https://www.facebook.com/bosphorusbirdmigration?fref=ts dg

KANDIZLIK KANDIZLIK 5.04.2015 00:14:00

Bir aksilik olmazsa öğleye doğru ben de gelmeye çalışacağım . Kitap da isterim gelirsem : ) Riva da bugün harika türler varmış, fakat Sercan ı ziyaret etmek istedim .

ekrem67 ekrem67 5.04.2015 00:45:00

bu gün tür açısından çok iyiydi sabah tek seferde 70 kadar kork,un bir arada geçdiğini gördüm ve şaşırdım leylek sürüsü giydi, leylekler ise sanki havada bir otoban gibiydi ardı arkası kesilmeyen sürülerdi ama biraz yüksekden geçiorlardı akşama doğru alçak geçişler başladı, tahmin ediyorum yarın hava iyi olursa mükemmel bir gün olucak gibi

DilekveTunç DilekveTunç 5.04.2015 12:19:00

Henuz kus yok. Cok sakın Keskın Vıraj. Kusları beklıyoruz. Arslan Bey kıtaplarınız hazır.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT