X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92817
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

ANTALYA BİLGİSİ RİCASI

avşarbey avşarbey 7.04.2015 13:07:00
Antalya Çöl Kuyrukkakanı ve Çöl Ötleğeni ile ilgili lokasyon ve adres bilgisi lazım. Yardımlarınızı bekliyorum. herkese selamlarrrrrrrrr

yasinkaya yasinkaya 13.04.2015 08:35:00

Enteresan bir başlık. Cevaplar çok daha enteresan. Daha yolun çok başındayım herhalde. Anlamakta bazı noktalarda güçlük çekiyorum. Mustafa bey umarım bulmuşsunuzdur aradığınızı.

d40x d40x 12.04.2015 18:56:00

Mustafa bey bu işi el altından halledin derim yoksa dallanıp budaklanacak selamlarımla

avşarbey avşarbey 9.04.2015 15:34:00

Öncelikle herkese selamlar... Sevgili Veysel hocam Emeğe her zaman saygı duyarım. Bu birincisi. İkincisi böyle bir forum açtığımda eğer sizinde dediğiniz gibi emeğinin karşılığını isteyenler varsa.. Bu iş bir ticaretse o zaman o dostumda yazar. İki tür 5 lira üç tür 10 lira günlük kaç dolar haftalık kar Euro listesini çıkarır bizde okur görürüz. Bütçeme uyursa kabul ederim. Uymazsa özür diler teşekkür ederken de başımın çabasına bakarım. Bunu da size asla bir art niyet yada kavga eder gibi yazmıyorum. Bende sizin gibi duygularımı dile getiriyorum. Bende diyorum ki bizim gibi insanlar bu işi hobi için yapıyorsa, hele de benim gibi emekli biri bu işe gönül vermişse o zaman bende kendi bütçeme göre bir şeyler yapmak istiyorsam birilerinden destek istiyorum. Hepsi bu Kaldı ki bu konuyla ilgili benim başıma iki kez böylesine olay geldi ve bunu da burada forum açarak paylaşmıştık. Bu bir ticaret olmamalı. Ama,böyle bir meslekle uğraşan arkadaşlarımız mevsimlik göç zamanların bir proje hazırlar,bir tur düzenler duyurusu yapar katılan katılır. Başım gözüm üstüne. O zaman herkes bulduğu tür ile ilgili ticarete mi başlasın acaba :)))) Yada çekelim çektikten 5 ay sonra yükleyelim kimse görmesin kimse duymasın politikasına geliyor bu iş. :))))) Elbetteki bu işin uzmanı olan insanlar var. Türün adını soyadını 7 ceddini bilen dostlarımız var. bu yüzden kimseye dargınlığım kırgınlığım yok verende sağ olsun vermeyende.. Herkese gönül dolusu selamlarrrrrrrrr

msaltik msaltik 8.04.2015 08:32:00

Ben bu konulara anlam veremiyorum nedense, yolun başında olduğum içindir belki, bilemiyorum. Mustafa abi, ben bilmiyorum vallahi yerini, bilsem söylerim.

alhn alhn 8.04.2015 01:43:00

Mustafa Beyin sorusuyla bayağı ilgili olmuş :)

karaani karaani 7.04.2015 21:21:00

Sizinle bir ilgisi yok,Fakat bu konuda söylemek istediğim tamamen şahsi fikrim olan birkaç bişey var. Nadir türlere giderken hele o türleri Bu işi meslek olarak yapan arkadaşlar bulmuşsa ve halen sahadalarsa, Onların haricinde kişilere sormayı hiç doğru bulmuyorum. Sorulan kişilerin söylemesini de hiç doğru bulmuyorum. duyuyoruz görüyoruz,millet arabada otururken bu arkadaşlarımız rüzgarda yağmurda çamurda dolanıyor,üşenmeden yürüyor arıyor buluyor. Kimse kusura bakmasın,Kendi bulamayacak olan, soracaksa bence böyle durumlarda onlara sormalı. Kuşların yerini kimse söylemesin demiyorum yanlış anlaşılmasın ama Emeğe saygı gösterilmeli bence.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT