TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

6-12 Yaş Doğa Kaşifleri Programı

DilekveTunç DilekveTunç 10.04.2015 12:39:00
TEMA KIDS (BÜYÜKÇEKMECE) ÇOCUK GELİŞİM VE BİLGİ KAZANDIRMA MERKEZİ hakkında arkadaşımdan gelen mesaj,

Arkadaşlar merhaba,

Hepimiz uzun zamandır doğada ya da farklı coğrafyalarda bir şekilde yol alıyoruz. Zaten yollarımız bu şekilde kesişti:) Şimdi sıra çocuklarımızda diye düşünüyoruz.

Bir süre önce Büyükçekmece de açmış olduğumuz 0-12 yaş çocuklar için sıradışı etkinlikler düzenleyen bir merkezimiz var. Detayları www.temakids.com http://www.temakids.com/ adresinden edinebilirsiniz :) Uzun uzun yazmayayım :)

Çocuklar için yine sıradışı bir çalışma yapıp, 6-12 yaş arası çocuklara 8 hafta sürecek açık ve kapalı mekanda yürütülecek "Doğa Kaşifleri Programı" gerçekleştireceğiz. Eğitimlerimizi, pek çoğumuzun yakından bildiği isim Sönmez Erkaya hocamız veriyor olacak. Eğitim süresince çocuklar doğa ve çevre bilinci, kampçılık, kaya tırmanışı, ilk yardım, yön bulma, hazine bulma, liderlik, ekip çalışması gibi aktivitileri, becerileri hem eğlenerek hem de uygulayarak öğrenecekler ve geliştirme imkanı bulacaklar. Ayrıca program sonunda, güvenlikli bir ortamda gece kampı yapıp, ertesi sabah aileleri eşliğinde madalyalarını alacaklar :)

Çocukları için bu tarz bir programı isteyen, düşünen arkadaşlarımızı, bu Pazar günü yapılacak tanıtım toplantısına bekliyoruz. Tanıtım toplantısı için 0212 910 20 30 nolu telefondan rezervasyon yaptırmanızı öneririm :)

Selamlar,

EFA

ahmetyilmaz ahmetyilmaz 10.04.2015 12:54:00

Tşk.

Gavurdağlı Gavurdağlı 10.04.2015 15:26:00

Çok güzel bir etkinlik. Kazanımlarının oldukça fazla olacağı kesin. Yalnız, TEMA'dan sonraki kelime "çocuk" olsaydı keşke! Kaldı ki, uzun adlandırmada "kids" yerine, kendi öz kelimemiz olan "çocuk" kullanılmış. Paylaşım için teşekkür ediyorum.

DilekveTunç DilekveTunç 11.04.2015 00:29:00

Bence yorumunuz önemli, iletmeli TEMA'ya. Bir milletin ilk önce dilini yok edersiniz o millet sonrasında yok oluyor tamamen ortadan kayboluyormuş. Bir milleti yok etmek isterseniz ilk önce dilini yok edin sözüne inanlardanım. dg

DilekveTunç DilekveTunç 11.04.2015 00:42:00

Arkadaşıma ve Tema Eğitim Koordinatörüne mesaj yazdım.

DilekveTunç DilekveTunç 11.04.2015 22:28:00

TEMA Vakfı değilmiş. İsim benzerliği olduğunu iletti, vakıf yöneticileri. Bilgilerinize, dg

Gavurdağlı Gavurdağlı 12.04.2015 00:40:00

İlginiz için teşekkür ediyorum Dilek hanım.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT