TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Çalışma Saatleri

msaltik msaltik 20.04.2015 08:18:00
Çoook eskiden beri takip ediyorum, Trakuş sabahın erken saatlerinde hizmet vermiyor. Belirli bir zamanı yok ancak sabahın 4 ü, 5 i yada 6 sında çalışmadığını söyleyebilirim.

Bugün de yine bakmam icap etti, tıkladığımda sayfa açılmadı.

yasinkaya yasinkaya 22.04.2015 11:37:00

Ben özelden bir gördüğüm problemi dün yazdım. Hem de sebep ve sonucu ile birlikte. Bakalım dönüş ne zaman olacak.

fanus fanus 20.04.2015 20:45:00

Selam. Tam da bu sabah ayni konuda mesaj atacakken siz yazmissiniz. 07.30 da erisim yoktu mesela. Her gun karsilasildigina gore verilerin yedeklenmesiyle ilgili bir calismadir diye tahmin ediyorum, yaniliyorsam duzeltin.. Periodik calisma belki mumkunse daha erken bir saate alinabilir.. Tesekkurler..

nayko nayko 20.04.2015 18:30:00

Murat bey, Bu tür mesajların İletişim Bölümünden yapılması daha doğru oluyor. Bazen, sadece bir üyenin sorunu olan bir durumu, Forum bölümünde paylaşmak çok doğru olmuyor ve daha üst tarafta kalması gereken bir mesaj da kaybolup gidebiliyor. Sonra da mesaj sahibi, sorunu ile ilgilenilmediği gibi bir algıya kapılıyor. Oysa, İletişim Bölümü ile gelen bütün mesajlar, (aksi ve çok özel bir durum yoksa, maksimum 24 saat içerisinde cevaplanıyor. Sizin açtığınız konu üzerinden mesajımız umarım diğer üye arkadaşlara da gider. İlgi ve duyarlılığınız için teşekkürler, Selamlar...

msaltik msaltik 20.04.2015 08:40:00

Hergün mü bakım :) Bazen ihtiyaç duyuyorum. Özellikle sabh erken arazi yapacağım zamanlarda. Son 1-2 şey bakmam gerekiyor. Kutup martısı geldiği gün de arabanın içinde oturuyorduk bişeyler bakmamız icap etmişti 7lerde falan düzelmişti :) Ne bileyim işte böyle.de.ters bir insanım

orhankaya orhankaya 20.04.2015 08:26:00

Murat , senin ne işin var o saat'te :)Üyelerin aktif olmadığı en uygun saat 'te bakım çalışması yapılıyor diye düşünüyorum. Sevgiler..)

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT