Trakus un yokluğu haylice hissedildi; tesadüfen Ağustosun son iki haftası Sarıyar Barajı, Sakarya nehri gezisi ve tespit çalışmalarında olmama ve ay sonundaki Beypazarı Kampına (Doga Dernegi org.) katılmama rağmen, 2-3 günde bir Nallıhan da internet kafelerde Trakus u tıklayıp yokluyordum, arkadaşları ve kuşları izlemek amacıyla. Tekrar geçmiş olsun, faaliyete geçirmek için uğraşan herkesin gayretlerine teşekkürler.
Anlattıklarınız sonucu bir daha olmayacak görünüyor umarım, yine de kenarda bir yerde durmasi amaciyla ilave bir öneri söyleyebilir miyim. Böyle durumlarda Trakus org bünyesinde, üyelerin haberleşmesi açısından bir posta sitesi oluşturulabilir mi ? Hem gidişat takip edilebilir, arazideki arkadaşlar yerlerini veya ilginç raslantılarını günlük bildirebilir, yine ilginç raslantılar veya tanınamayanlar ustalara sorulabilir.Muhakkak ki birbirlerini tanıyanlar zaten karşılıklı yazışıyordur, genel grup üyelerinin de böyle bir yazışmaya ihtiyacı olmuş mudur bilemiyorum. Farkettim ki; yazışma_görüşme eksikliği, FK benzeri yerlerin kuş bölümü trafiğini biraz artırmış bu geçmiş dönemde.
Sevgi ve selamlarımla.