Emre bey, Bana gelen screenshotları(ekran görüntülerini) inceledim. Siz, sanıyorum dalgınlıkla, Trakuş'un verdiği görsel limitleri aşan bir boyutta(2016x1782; 300dpi; 10.3 MB) fotografı jpg olarak 400KB ın altına indirmeye çalışmışsınız. Mümkün olmayan bir durum bu tabi..PS de biraz crop(kırpma) pratiği yapmak gerekiyor. Bana gelen screenshot-3(ps6.jpg) görselinde sol altta belge boyutu 10.3 MB olarak görünüyor. Fotografı uzun kenar 1050pixel olarak 400KB ın altında rahatlıkla tutabilirdiniz. JPG kaydederken ortadaki opsiyonu(Baseline Optimized) seçmek daha doğru olurdu. Sizin seçtiğiniz, 'İlerleyen' diye çevrilen 'Progressive Jpg' web tarayıcılarını zorladığı ve görsel tam açılmadan donabildiği için pek kullanılmıyor artık. Screenshot-2(jjö.jpg): Burada renk derinliğinin(color depth) 8bit per channel(24 bit) olduğu görülüyor, sorun yok. Ben, 16 bit olabileceğini düşünmüştüm. Screenshot-1(dpp.jpg): _ Output resolution 300 dpi olsun. _ Kayıt türünü tiff olarak değiştirin. _ Raw işleminde( dpp)Color Profle: Adobe RGB (1998) entegre edilsin, sonra Jpg olarak kaydedilmeden önce PS de Edit > Convert Profile > Destination Space: sRGB IEC61966-2.1 > OK işlemini yapın. Kolay gelsin...