TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

"Günün Fotografları" veya Başköşe neoldu??

MuratC MuratC 8.09.2008 14:42:00
Belkide benim haberim yok veya benmi göremiyorum. Sitedeki son server probleminden sonra bu bölüm ortadan kayboldu. Yaşanan problemlemi ilgili yoksa bu uygulamadan vazmı geçildi?

Hangi sebebtendir bilmiyorum ama ben bu bölümün tekrar açılmasını ve hatta daha iyi bir şekilde sunulması tarfatarıyım. Binbir emekle çekilebilen güzel kuş fotograflarının ayrı bir şekilde anasayfada daha uzun kalabilecek şekilde kalmasını sağlamak hem çekenin harcadığı emeğe ve ortaya koyduğu sanata saygı açısından hemde gerekli takdiri görmesi açısından bence gerekli. Ama bir o kadarda önemli olan, bu özel fotografları daha fazla insanla paylaşmak ve fotograf kalitesindeki çıtayı daha yukarlara çekmek açısındanda faydalı olduğunu düşünüyorum.

Umarım bu uygulama tekrar geri gelir ve hatta daha itibarlı ve daha dikkat çekilir halde sunulur.

Çok teşekkürler

serhattigrel serhattigrel 16.09.2008 01:31:00

Murat bey,

Geç gördüm , haklısınız bir iki gün bu bölüm çalışmadı. site 48 saat sonra seçtiğinden ilk iki gün çalışmaması doğaldı, ama 3. gün de çalışmayınca müdahale ettik. Eski hali ile tamam.

Yenilik ilerde.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT