TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Fotoğraf türü

zaferK zaferK 15.05.2015 11:09:00
Değerli arkadaşlar...fotoğraf yüklerken FOTOĞRAF TÜRÜ nü doğru işaretlemeniz gerekiyor.Bunun için fotoğraf yükleme kurallarını tekrar bir gözden geçirmenizde yarar var.Uçar ,beslenme-av ,aksiyon ,sabit v.s. uygun yazılmadığı takdirde onay almayacağını ve tür sayfanıza girmeyeceğini tekrar hatırlatmak istiyorum.
Elbette aceleye gelip ,hatalı olarak kayda giren fotoğraflar olmuştur.Zaman için de bunlar da tek tek tesbit edilip ayıklanacaktır.Sağlıklı ve güvenilir kayıtlar için bu kurallara mutlaka uymanızı önemle hatırlatırım...selamlar...

wolfkenan wolfkenan 19.05.2015 20:32:00

gönderdim Zafer hocam teşekkürler selamlar...

zaferK zaferK 19.05.2015 16:13:00

Kenan bey bahsettiğiniz konuyu iletişim kanalından doğrudan yönetime yazmanız daha uygun olacaktır.Selamlar...

wolfkenan wolfkenan 19.05.2015 14:13:00

şahsım adına eğer varsa en kısa sürede düzelteceğim Zafer abi bazen bende gezinirken başka fotoğraflarda görünüyorum ama uyarmak haddim değil deyip geçiyorum...sizden ricam bir konuyu daha yönetime taşımanız gözlemlerimizde düzeltme gerektiğinde düzenle deyince çok eski bile olsa o gözlem anasayfaya yeni atılımış gibi geliyor bunun düzeltilmesini dilerim sevgi saygımla kolay gelsin abi...

zaferK zaferK 19.05.2015 10:15:00

Yapılan tüm uyarılara rağmen ,hatta kişisel maillerle değişim rica edilmesine rağmen sorun devam etmektedir... Sanırım tek çözüm ;tür tanımında olduğu gibi ,fotoğraf türü seçiminde de insiyatifin tanımcılara bırakılması olacaktır... Selamlar...

rousettus rousettus 18.05.2015 23:27:00

Maalesef öyle Veysel. Son günlerde epeyce yığılma ve epeyce yanlış kategori seçimi var. Aynı fotoğrafı birinde aksiyon, birinde beslenme şeklinde tekrar tekrar yüklemek değil; değerli üyelerimizin doğru yere doğru şekilde fotoğraflarının tanımlanıp gitmesi için, biz tanımcılara yardımcı olmasını bekleniyor. Bu konuda belki bilmeyen olabilir diye şu notu ilave edeyim. Yükleyen fotoğrafı tıklayın düzenle (edit) komutuna girip, fotoğraf cinsinden değişiklik yapıp, sonra kaydederse sorun çözülecektir.

karaani karaani 17.05.2015 21:18:00

Zafer abi doğru bir konuya işaret etmiş, Güncele taşımak istedim.Bu yüzden onay almayan fotoğraflar olup yığılmalar oluşabiliyor,

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT