Ankara'da öğrenci iken (35yıl önce) evdeki işler ile ilgili puan yaptım. Pazar, yemek, bulaşık, temizlik gibi tüm işlerin bir puanı vardı. Bizim Olgun hiç iş yapmaz ve sürekli geride kalırdı. En sonunda paspası eline alır iki dolaşır puanları toplardı. O zaman kızsamda şimdi hoş bir anı olarak hatırlıyorum. Demem oki herkesi memnun edecek, çok adil sistemi kurmakta zor, bu kadar farklı insanı aynı davranış ve düşünceye getirmekte. Acizane görüşüm gayet güzel ve medeni bir site kurulmuş. Mükemmel olması gerekmeyen, insanların kafa dağitabileceği, yeni arkadaşlar edinebilecegi, doğaya çikmaya teşvik eden yapisı var. Ben yanıma hanımı, termosu alıyor Kulu, Gerede, Gölbaşı, Beypazarı neresi denk gelirse gidiyorum, ciddi de deşarj oluyorum. Bazı şeyleri çok deşip sorgulamamak gerekir vardır herkesin bir derdi. Bırakalım nasıl mutlu oluyorsa öyle takılsın insanlar. Zaten kurallar belli. Çok dışına çıkan olursa da yönetici arkadaslar gerekli uyarıyı yapacaktır. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.