TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Denizli Acigol icin nasil bir rota izlenmeli

Kuvvet Kuvvet 14.07.2015 03:49:00
Herkese merhabalar,

Yakin bir zamanda 3 gunluk bir Denizli ziyaretim olacak. Bu sebeple yarim gunumu de Acigol icin ayirmak istiyorum.

Daha onceden yine yarim gunluk bir ziyaretim olmustu fakat ilk kez gittigim icin pek de verimli olmamisti. Bu sefer daha verimli bir ziyaret yapmak istiyorum.

Acigole gitmis ve tecrubesi olan arkadaslardan nasil bir rota izlemem gerektigi hakkinda yardimlarini rica ediyorum.

Simdiden tesekkurler...

abirsen abirsen 16.07.2015 12:30:00

Denizli-Afyon karayolu üzerinde Çardak çıkışında sol tarafta mobilin karşısına düşen ve "Gemiş Kasabası" ile askeri havaalanı yol ayrımından sağ tarafa girin( Çardak çıkışında sağdaki demiryolu ile bölünmüş yoldan sağa içeri girin). 150 mt sonra asfalt yol ikiye ayrılır, siz sol taraftan Gemiş Kasabası yolu üzerinden devam edin. Gemiş Kasabası ile beraber Acıgöl başlamış olur.Gemiş'ten sonra Afyon istikametine Akpınar Köyü'ne devam edin.İlerlediğiniz yol güzergahı Acıgöl'ün Denizli-Afyon Karayolu'ndaki önyüzünün diğer tarafı ve asıl kuşları göreceğiniz arka yol tarafıdır.Bu yol sizi gölün kenarından Başmakçı'ya kadar götürür. Şu sıralar çok tat vermese de eğer mümkün ise baharda bu güzergahı kullanmanız göreceğiniz tür ve fotoğraf açısından daha fazla ve sağlıklı olacaktır derim naçizane. Selam ve saygılarımla

Kuvvet Kuvvet 16.07.2015 21:32:00

Arif Bey, Cok tesekkurler, cok makbule gecti...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT