Zaferrrr hocammmmm valla bugün ya bende gariplik var.. Çünkü Adana'da hava sıcaklığı şu anda 45-50'lerde. Sanırım bundan dolayıda yazdıklarınıza bir anlam veremedim diyeyim. Yanim durup dururken, sitede durgunluk var, tatil ayları, kırgınlık vs. yazmanız, ya da yine durup dururken kendinizden bu kadar üstüne basa basa bahsetmeniz, yine el altından alınan özel mesajlardan kaynaklanıyor sanırım. Ama Altta ki gülümseyerek ettiğiniz savaş ilanı "Ya devlet başa, ya Kuzgun leşe.. ne haliniz varsa görün...:)" nü de anlamadım. Vallam. Dedim ya bu sıcaklardan dolayı bugün bende bir gariplik var. Diyorsunuz ki ; "Bölgemde kuş çekmek için gelmek isteyenlere -eğer İzmir dışında değilsem- hiç hayır demedim ,elimden geldiğince ağırlamaya çalıştım... " Valla ben aradım..İzmir'e geldim. Çaktırmadan haber de gönderdim :) Ulaşamadım.. Zaten telefonunuzu değiştirmiştiniz. Bizi nasıl hayır diyecektiniz :)))))) Buda size ulaşmamızı engelledi yanim. :) Diyorsunuz ki "Ama soruyorum ;bu güne kadar Müsaitsen sana geleceğim ,bölgendeki kuşlara bir bakalım...biraz fotoğraf çekelim dediğim tek bir Allahın kulu var mı?..." Arasaydınız beni sizi Alaca yalıçapkınlarına götürürdüm. Gözünü çekerdiniz. Ya da telefonu kapatır telefonunuza çıkmazdım.. :)))))))))) Kısacası hocam kendinize ait bir eliniz var. Uzatın bakın her hangi birine sağ ya da sol. Parmaklarınız eşit mi. Hayır. Hatta iki eliniz yüzde yüz birbirine bile benzemiyor. Bu yüzden her dilden, her dinden, her mezhepten, her karakterden vs vs insanın bir arada olduğu bir toplulukta bazen güzel müzik çıkar, bazen tekene sesi. Bazılarını siz anlam verirsiniz bazılarına veremezsiniz. Bu karşınızdaki içinde geçerli. Bu yüzden her türlü kavga gürültüye rağmen nice güzel günlerde buluşmak üzereeeee tüm TRAKUS ailesine selamlar....