TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

sıfır kadar temiz satılık canon 400mmf/5.6 lens

orangeman orangeman 30.07.2015 14:52:00
merhabalar. Lensin ilk sahibiyim.Kozmetik ve optik olarak 10/10 bir lensdir.Herhangi bir yerinde boya dökülmesi,darbe izi,çizik veya buna benzer hiç bir şey yoktur.üzerinde rodenstock UV filtre vardır fiyatı 2600 tl dir. takas kabul etmiyorum numaram 05353053665 gün içerisinde motosiklet kullandığım için tel e bakamıyorum mesaj atarsanız sevinirim.

dursunbal dursunbal 6.08.2015 13:07:00

Derviş Bey'e karşı saygı/ciddiyet sınırlarınızı kontrol etmelisiniz.

dkokenek dkokenek 6.08.2015 08:24:00

Murat bey veya Sezgin bey, (yüklediğiniz fotoğrafınızın altında Sezgin yazıyor.) Önce İsminize karar verin. Evet bu isim karmaşasından dolayı ön yargılı ve peşin hükümlüyüm. Ayrıca siteye yüklenen fotoğraflara tek bir yorumunuz yok. Beğeni yapıp yapmadığınızda meçhul. İlk yorumlarımı silmiştim acaba yanılıyor olabilirmiyim diye ama siz beni ekipman tedarikçisi ilan ettiniz.(Bu güne kadar hiç ekipman satmadığım halde) Galiba reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla hedef amacınız kuşlar veya kuş fotoğrafçılığı olmasa gerek sadece satmaya çalıştığınız ekipman için açtığınız forumdan başka birşeyle ilgilenmiyorsunuz. Yeterince reklamınız oldu umarım, inşallah ekipmanınızı satarsınız. Size iyi satışlar diliyorum.

orangeman orangeman 5.08.2015 22:25:00

TANIMADIĞINIZ BİR İNSAN HAKKINDA HADDİNİZ OLMAYAN GÜVEN SORGULAMASI YAPMAK KİŞİLİĞE HAKARETTİR SN, KOKENEK BEN BU SİTEDE YENİ BİR ÜYEYİM VE AMATÖR BİR KUŞ FOTOĞRAFÇISIYIM SİTEYE ÜYE OLURKEN GEREKEN BİLGİLERİMİZ ZATEN VERİLMİŞTİR AÇAR OKURSUNUZ. TRAKUŞUN PAZAR YERİ ADI ALTINDA İNSANLARIN EKİPMANLARINI ALIP SATACAĞI BİR PLATFORMDA ŞAHSIMA AİT OLAN İHTİYAÇ FAZLASI BİR EKİPMANIMI SATMAK EN DOĞAL HAKKIM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM AYRICA TRAKUŞ A ÜYE OLURKEN YAPILABİLECEK ALIŞ VERİŞLER İÇİN GÜVEN ADINA BENDEN TEMİNAT MEKTUBU İSTEMEDİLER UNUTMUŞ OLABİLİRLERMİ SİZCE? SAYGILAR..

dkokenek dkokenek 5.08.2015 10:22:00

Trakus a tek bir fotoğraf yükleyerek, arkasından ekipman satmaya kalkarak ne yapmak istediğiniz bellidir. Buda yetmezmiş gibi bu saçma dunumunuzda ısrar ediyorsunuz. Bu sitenin dinamiklerini, etik kurallarını ve hatta üyeleri arasındaki samimiyeti bilmeden yada anlamaya çalışmadan bodoslama daldınız, bu tavrınızla bu değerli sitede uzun ömürlü bir paylaşım ve iletişiminizin olmayacağını düşünüyorum.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT