TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

tür sayfası sorunlar

korhan korhan 22.09.2008 13:08:00
merhabalar,

ben sorumlusu olduğum orman çıvgını bilgilerini güncellemiştim geçenlerde. ama bugün harita bilgileri gitmiş ve yerine orman çıvgınına ait olmayan bir harita gelmiş... şu anda orman çıvgını ülkemizde ürüyor ve kışlıyor olarak gözüküyor. bir sorun var sanırım, çalışkan site yönetiminin dikkatine:))

bunun dışında fransız bir kuş gözlemcisinden iyi ses kayıtları ve vidyoları buldum orman çıvgını için. yüklemek istiyorum ama hep hata veriyor. bir de sadece birer ses ve vidyo yüklemeye izin var sanırım. aslında ses için 5 vidyo için ise 10 hak olsa çok şık olur. tabii bir de ses ve vidyo için açıklama kutusu (hangi sesi hangi davranışı gibi)...

son olarak da tür bilgilerinin yanına bazı çizim, grafik, yayılış haritası yahut yumurta çizimleri gibi bazı dökümanlar eklemek istesek nasıl bir yol izlemek gerekir

selamlar...

korhan korhan 22.09.2008 21:52:00

beğeniniz için sağolun var olun, başım biraz daha hafiflesin belki başka bir türü de almaya cesaret edebilirim...

Bu arada bilmiyorum niye harita da düzelmiş:)))

kursatt kursatt 22.09.2008 17:43:00

walla bende çok beğenmiştim sayfayı. burdan teşekkür edeyim korhan sana.

hamisami hamisami 22.09.2008 17:06:00

Korhan Bey öncelikle Orman çıvgını sayfasına verdiğiniz emek ve aldığınız sonuç için trakuş adına size teşekkür ederim, umarım yeni türler de sahiplenirsiniz.

Harita bilgileri çok değerli olmakla beraber çalışması şu an sorunlu ve eksik. Umarım bu ve değindiğiniz diğer konular yakın tarihte ele alınabilir. Selamlar.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT