Ne yazık ki açılmış arkadaş nedir benim bu adamdan çektiğim :))) en sonunda sabote edeceğim üyeliğini herhalde hehehe...
Emrah malesef Ali abinin HD butonu açılmış inan ben de çok üzüldüm. :))
Ali abim yüklediğin her FHD fotoğrafında psikolojim bozuluyor :)) sorunun sürekli devam etmesi temenni ve dileklerimle :)))
:)
Dost doğru söylermiş.bugün sorun çözüldü teşekkür ederim kardeş selamlar
Ali Bey, güzel olmuş, şimdi Özgürün FHD sinide kapattılar mı daha güzel olacak :))
Ali ağa bilgisayarı birde yere vur belki HE butını açılır. :)))) selamlarrrrrrr :))))))))))))
Bir aydır bekliyorum ama hiçbirşey olmuyor selamlar
Doğrudur Ali beyyyy. Aynısını anlatmaya çalışmıştım. Sanırım yanlış anlattım. Bende ce buton çıkmıyordu. İstersen hiç dokunmadan 4-5 gün bekle derim. Foto Galeride olsa. Selamlarrr
Fhd butonunun sürekli kapalı olması haksızlık olur ama bir süre daha kapalı kalmalı :))
Mustafa abi fhd butonu hiç görünmüyor yeni üye olmuş gibiyim selamlar
Metin ne olduğunu bilmem ama yöneticiler görmüyormu bilemedim bekliyoruz butonun açılmasını katkına teşekkür ederim.
Ali abi çıtanın üstünde nefis fotoğraflar üretirsen daha hiç açılmaz umarım hakkın..)) Aman açılmasın..)))))
Ali beyyyyyyyyyyyyyy Allah kolaylık versin. Benimde başıma gelmişti. Yüklerken hata oluyor ya da bilgisayarın donup normale dönüyorsa yüklemiş kabul ediyor. Bu hatayı her yaptığında yüklemis sayıyor ve HD açılmıyor. Dikatineeeeeeeeeeeeee. SELAMLARRRRRRRRRRRR
Özmen bey denemedim ama bugün deneme yaparım selamlar
Özlettirmenin nedeni varmış, tez zamanda fotoğraflarını bekliyoruz abi.
Ali Abi merhaba, farklı bir tarayıcıdan deneme şansın oldu mu?
Arkadaşlar, Ali Beyin sorununu bir an önce çözerseniz o harika fotoğraflarına kavuşmuş oluruz. Kolay gelsin. Selamlar.