Birçok arkadaşımız fotoğraf yükleyerek bayramımızı kutluyor. Fotoğraf yüklemeden bayram tebrik mesajı göndermek isteyenler için bu forumu açtık.
Trakuş camiasının güzel insanlarının Bayramını kutluyorum.Güzel bir Bayram ve güzel bir Göksu faaliyeti dileğiyle, Saygılar.
Tüm Trakuşcuların bayramı kutlu olsun.
Göksuya geleceklerin geçmiş bayramlarını orada kutlayacağım:) Gelemeyenlere mutlu bayramlar ve sevgiler.
Tüm arkadaşlara iyi bayramlar, kampa katılacaklara da bol türlü, bol fotoğraflı bir kamp diliyorum.Selamlar
Değil mi 3 günlük dünya bu, kimse boşuna yanmasın.Mutluluk, sevgi, dostluk, kardeşlik, barış...Neden kimse kırılsın, birbirine darılsın ?İsterim ben de herkes mutlu olsun.Kalpleriniz sevgiyle dolsun.Dostlar !!!Ramazan Bayramınız kutlu olsun.
Trakuş ailesinin Ramazan Bayramını kutlarım.Selam ve sevgilerimle..
her anınız mutluluğun adı olsun.......sevgilerimle.......
Bütün büyüklerimin ellerinden,Varsa küçüklerimin gözlerinden öpüyor,Trakus ailemin bayramını tebrik ediyorum.
İyi bayramlar Herkesin bayramı kutlu olsun.
Trakuş ailesinin bayramını kutluyorum...Hep birlikte daha nice mutlu huzurlu bayramlara...saygılar
Tüm arkadaşların bayramı kutlu olsun, iyi bayramlar...
Tüm Trakuş ailesinin bayramı kutlu olsun.
tüm ülkemizin ve trakuş ailesin bayramı kutlu olsun,bu arada riyat abimi bir mesajım olacak ben göksu değilde kackarlardayım 2 gün sonra orada buluşsak birdahiki sefer:):)
tüm trakkuş ailesinin bayramını kutlarım bol tür fotolu bol fotoğraflı gezili günler dilerim saygılarımla
Trakuş camiasının Ramazan bayramını kutlar, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim...
Trakuş ailesinin Ramazan Bayramını kutlarŞeker tadında geçmesini dilerim Selam ve sevgilerimle..
Herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun. Daha nice bayramlara...