TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Sistemsel hata

toshi1 toshi1 22.10.2015 08:22:00
Site kendi koyduğu kurallar içerisinde "Günün Fotoğrafı"nı dahi seçemiyor. Yine olayı kişiselleştireceklerini ve sileceklerini bildiğim halde bu forumu açıyorum.

Kural olarak saat 12.00 da alınan beğeni sayıları sabitlendikten sonra seçimin yapıldığını değerlendiriyorum. Eğer beğeni sayıları eşit olması halinde ise, kim fotoğrafı erken yükledi ise diğerinin önüne geçmektedir. Bu kurallar bölümünde açıkça yazmamasına karşın uygulamada en iyi 10 seçilir iken bu kural uygulanmaktadır. Saat:08.16 itibarı ile ayın 20 si için günün en iyi 10 unu seç dediğinizde bugün seçilen günün fotoğraflarının çıkmadığını göreceksiniz.

Ancak kural çalışmıyor. Benim fotoğrafım ile D40x in fotoğrafı 45=45 berabere kalmıştır. Saat 00.32 de bana bir beğeni gelmiş, D40x e de Saat 01:14 te bir beğeni almıştır. Yani en iyi 10 kuralı ile günün fotoğrafı senkronize çalışmıyor.

Benim değerlendirmeme göre sitenin seçim saati doğru çalışmıyor. Programın yeniden gözden geçirilerek düzeltilmesi gerekir. Konuya ilişkin siteni iletişim bölümünden mail attım, bilgilerinize. Lütfen bu forumu benim fotoğrafım niye günün fotoğrafı olmadı diye kişiselleştirmeyiniz. Teşekkürler.

toshi1 toshi1 23.10.2015 23:16:00

Naim bey, burada açıklamış olduğunuz mesajınızı aldım. Benim için sistemin düzeltilmesi yeterli bir cevaptır. Yönetim ve sizin ilginize teşekkür ederim. İyi akşamlar.

nayko nayko 23.10.2015 22:19:00

Ferit bey, Sistem seçimleri eskiden saat 00:00 da yapıyordu, ancak bu süreçte sistemde meydana gelen bir takım tıkanmalardan dolayı seçimin iki saat sonra saat 02:00'de yapılmasına başlandı. Sistem, bu süreçte seçimi yaparken yorum saatlerine bakmayıp, doğrudan sayma yoluna gitmektedir. Sizin karenizin etkilendiği bu durumdan da anlaşıldığı üzere; sonradan gelen yorumlar nedeniyle, sistemin seçim saatini eskiden olduğu gibi saat 00:00'a almak gerekecek. Bu konuda gerekli çalışmalara en kısa sürede başlanacak olup, düzenleme en kısa sürede uygulamaya konulacaktır. Etkilendiğiniz durum ile ilgili bir düzeltme bu aşamada yapılamayacak olup; yaşadığınız bu durumu anlayışla karşılayacağınızı umut eder, anlayışınız ve duyarlığınız için teşekkür eder, İyi günler dileriz. Not: İletişim Bölümüne yazdığınız yazıya da aynı cevabımız paylaşılmıştır.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT