Panço ve kamuflaj giysi hakkında:
Enişte avcı, daha çok arazi sahiplerinin isteği üzerine domuz avı yapıyor arkadaşlarıyla. Geçenlerde bazı yazılarımda bahsettiğim gibi, eline diğer foto makinemi tutuşturup kuş fotoları çektiriyorum benimle beraberken, bıldırcın, keklik, tavşan ve diğerlerinin avlanmasından caydırmaya çalışıyorum onu.
Esas konuya geçeyim: bana bir adet panço temin etti, hediye dedi fiyatını söylemedi, ayrıca kamuflaj desenli pantalon almış (20 YTL), sanırım kamuflaj desenli gömlek de 10_20 YTL fiyat cıvarındaymış. Biraz önce tlf. ettim, yarın oranın pazarı, ilgili satıcıya _son olur_ fiyatlarını soracak, panço zor bulunurmuş, ondan da bulabilirse ve uygun fiyat olursa birkaç arkadaş talip olabilir diye söylemesini belirttim.
Netice olarak; pantalon ve gömlek sanırım rahat bulunabiliyor, panço için de Pazartesi öğleyin olumlu_olumsuz haber gelecek. Daha sonra arzu ederseniz kendisinin adres ve telefonunu veririm o size gönderir. Nallıhan cıvarını çok iyi bilir, arazi rehberliği açısından da bir yere not ediniz, sizler de belki ilerde gittiğinizde avlanmaktan vazgeçirirsiniz.
Selamlar, iyi geceler.