TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

kamuflaj giysi

demokritos demokritos 1.10.2008 13:32:00
Kuş gözlemciler ve özellikle kuş fotoğrafçılarının büyük ihtiyacı olan kamuflaj giysilerde amerikan markaların öne çıktığı muhakkak.

Yurtdışından alışveriş yapmanın zorluklarını düşündüğümüzde ( birçok yerli banka kartlarının yurtdışında geçersiz oluşu, türkiye ye gönderim yapmayan firmalar vs) yurtiçinden sipariş verebilmek daha avantajlı.

http://urun.gittigidiyor.com/HILLMAN-3D-PONCO-PUSU-ELBISESI-KUSCULAR-DIKKAT_W0QQidZZ11872710

www.gittigidiyor.com sitesinde av giysileri reyonunda satılan kamuflajın başlığı çok hoş, genelde avcılara yönelik yapılan satıştaki başlık şöyle:

HILLMAN 3D PONÇO / PUSU ELBİSESİ/KUŞÇULAR DİKKAT

Çok değil bir kaç yıl önce çok çok az kişiden oluşan kuşçu camiasının artık büyüdüğünü düşündüren bir ilan:)

ilginize...

ilker ilker 19.10.2008 20:42:00

Bu ürünü sipariş eden varsa yorumlarını bekliyoruz

tzeybek tzeybek 19.10.2008 21:01:00

Bu ürün çok pahalıya satılıyor..Adam bulmuş yerini milleti kas kas..Ben bu malı 85 ytl ye aldım..Biraz daha uğraşsam ve toplu alsam inanın 50 ytl den fazla değil..Ayrıca bulgar malı ve yerinde 10 dolara alınabilir diye düşünüyorum..

baskin baskin 19.10.2008 22:39:00

Bu satıcıdan yazlık şapka satın aldım. Fakat, ilk arazide, terden deri aksesuarın rengi kumaşa geçti. Yeşil kumaşın üzerinde kahverengi ter lekesi düşünün.. Neredeyse kurumadan yıkamama rağmen sonuç kötü :)

Bilgilerinize :)

KANDIZLIK KANDIZLIK 19.10.2008 23:16:00

Panço ve kamuflaj giysi hakkında:

Enişte avcı, daha çok arazi sahiplerinin isteği üzerine domuz avı yapıyor arkadaşlarıyla. Geçenlerde bazı yazılarımda bahsettiğim gibi, eline diğer foto makinemi tutuşturup kuş fotoları çektiriyorum benimle beraberken, bıldırcın, keklik, tavşan ve diğerlerinin avlanmasından caydırmaya çalışıyorum onu.

Esas konuya geçeyim: bana bir adet panço temin etti, hediye dedi fiyatını söylemedi, ayrıca kamuflaj desenli pantalon almış (20 YTL), sanırım kamuflaj desenli gömlek de 10_20 YTL fiyat cıvarındaymış. Biraz önce tlf. ettim, yarın oranın pazarı, ilgili satıcıya _son olur_ fiyatlarını soracak, panço zor bulunurmuş, ondan da bulabilirse ve uygun fiyat olursa birkaç arkadaş talip olabilir diye söylemesini belirttim.

Netice olarak; pantalon ve gömlek sanırım rahat bulunabiliyor, panço için de Pazartesi öğleyin olumlu_olumsuz haber gelecek. Daha sonra arzu ederseniz kendisinin adres ve telefonunu veririm o size gönderir. Nallıhan cıvarını çok iyi bilir, arazi rehberliği açısından da bir yere not ediniz, sizler de belki ilerde gittiğinizde avlanmaktan vazgeçirirsiniz.

Selamlar, iyi geceler.

NACİEYP NACİEYP 20.10.2008 10:03:00

Tamer Bey ben de arıyorum benzer bir şey.Aldığınız yerle ilgili bilgi verirseniz çok makbule geçer

rockisland rockisland 20.10.2008 13:35:00

Merhaba arkadaşlar,

aşağıdaki adresi buldum ama hiçbir ürün göstermiyor.

http://www.hillmantr.com/

Belki yakında satışa başlar.

Bilginize

NACİEYP NACİEYP 20.10.2008 19:01:00

ben Tamer Beyin verdiği linkten didtrübütör firmanın adresine ulaştım da telefon cevap vermiyor.istanbuldaki arkadaşlar belki linkteki adrese ulaşabilir bizi de bilgilendirirler

ÖZTAY AV MLZ.TİC.VE

Distributor for footwear, cleaning eqpment and recoil pads

ADRES:UZUNCARSI NO:31 İSTANBUL TURKEY

TEL:212-5122119

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT