TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Rivayı da kaybetmeyelim..

ressamemre1996 ressamemre1996 4.11.2015 13:41:00
Az önce bir haber okudum şubat ayının haberi.. İnşallah sorun çözülmüştür dere arındırılmıştır. Sorumlusu her kimse hesabını vermiştir. O canların hesabını kim verecek ?
İSKİ den sonra dere bu hale geldi deniyor. İski de bunu yaparsa ne olacak.. Sinirlerim bozuldu okuyunca. En son gittiğimde (şükür ki !) böyle bir belirti görmedim , inşallah ta olmaz , aman dikkat.. Selam ve sevgilerle...

http://www.dostbeykoz.com/beykoz-riva-deresi-nde-isler-iyice-karisti

ressamemre1996 ressamemre1996 10.11.2015 00:30:00

Evet ne yazık ki.. ben eski halini bilmiyorum yeni yeni gitmeye başladım rivaya . İnsanımız insan değil ki.. 3. köprü öyle bir de 3. havaalanı da göç yoluna intikal ediyormuş sanırım . Bir genç olarak çok üzülüyorum bu değerleri göz göre göre kaybetmekten böyle giderse ileride biz genç gözlemcilere alan kalmayacak :( tabii o masum canlılara da yaşam alanı... Selamlarımla...

flu flu 10.11.2015 00:21:00

Aşağı çayırdaki dereyi görmediniz sanırım sol baştaki kirliliği, demirleri toprakları,Riva tabii ki kaybedilecek kaybediliyor da ..Rivaya giden fotoğrafçılarımız sadece bulurlarsa tür çekerler ,o da gitgide azalmakta..Çoğu kişiler doğayı sevme ve koruma bilincinde değiller,3.köprü bunun baş sebebi,Rant vs... Her yer inşaat ,her yer toz duman, sesimiz çıkartamayız ,1 kasımda tescillendi...Selamlarımla...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT