Yıllar önce ben de bir sergi açmıştım.Çalıştığım işyerinin 150 metrekarelik salonu uygundu ve çok da ziyaretçi geliyordu...(Aslında gelenler hastalar ve yakınlarıydı.Gelmişken fotoğraflara da bakıyorlardı.) Fotoğraf baskılarının her biri için 17 TL. ödemiştim ,isteyene satabileceğimi de söylemiş ama fiyat belirlememiştim.Fotoğraflarım çok beğenilmiş ,inanılmaz övgüler almıştım.Ama ne hikmetse 10 günde tek bir alıcı çıktı ve ücreti nezaketle bir zarf içinde uzatmıştı.Daha sonra zarfı açtığımda içinden 5 TL.çıktı.O gün bu gündür bozdurup bozdurup harcıyorum.İki kişi de 6 fotoğraf alıp parasını bilahare ödeyeceklerini söyleyerek gittiler.Tam 7 yıl oldu ,hala bekliyorum ,bir umut...belki öderler... :)) Sergi sonunda tüm fotoğraflarımı işyeri duvarlarına asarak ,gelenleri yıllarca fotoğraflarımı izlemek zorunda bırakmakla cezalandırdım... Demem o ki ,sergi açın...çünkü yıllarca emek verdiğiniz fotoğraflarınızı sergi yoluyla paylaşmak çok daha farklı ve güzel bir duygu...ama satış beklentilerinizin altında olursa sakın üzülmeyin.Gerçi belli de olmaz ,bakarsınız beklentilerinizi de aşan satışlar olur... Benim satış hüsranım fotoğraflarımın aslında kötü olmasından da kaynaklanmış olabilir... Başarılar ,selamlar...