Satılık Think Tank çantalar,Nikon remote ...
regent 14.12.2015 11:44:00
Think Tank Street Walker Pro iç ölçüler 24x42x18cm 350TL.(400mmL İS lens body ile birlikte,lens hood ters takılı sığıyor) SATILMIŞTIR
Think Tank Glass Taxi iç ölçüler 21x41x20cm 300TL.(300mm F2,8L İS lens body ile beraber ,lens hood ters takılı sığıyor) SATILMIŞTIR
Think Tank Glass Limo iç ölçüler 22x49,5x21cm 350TL.(500mmF4 L İS lens body ile beraber ,Lens hood ters takılı sığıyor)...... SATILMIŞTIR
Nikon MC30 Remote.Uzaktan Kumanda kablolu 125TL.
Nikon MC30A Remote Uzaktan Kumanda kablolu 125TL.
Arkadaşlar Merhaba,
Yukarıdaki çantalar sadece denemek amaçlı kullanılmıştır yani tamamen sıfır sayılır.Poşeti kağıtları ve tüm iç ayraçları ile eksiksiz gönderiecektir.Ben örnek olsun diye ne tür lenslerin kullanılabileceğini yazdım.Ama iç ayraçlarını kullanaraktan siz istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.İç ölçülerine bakaraktan hesabınızı yaparsınız.Siz yinede elinizdeki body ve lens ölçüleri ile hesaplayın.
Nikon Kablolu uzaktan kumandalarda nikonun orijinal ürünleridir.Yan sanayi falan değil.Ben D800 ve D810 da kullanmıştım.Bildiğim kadarı ile Nikon Dslr fotoğraf makinelerinin çok büyük kısmı ile de uyumlu.Ürünlere sıfır diyebilirim.Kozmetik yada işleyiş açısından nokta hata yoktur.
Dileyene whats up ile fotolarını gönderebilirim.
Sağlıcakla Kalın
Regent
0555 978 40 08