TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Takma isimler hk.

selimus selimus 25.10.2008 01:22:00
Sitede kullandığımız takma isimlerin üstlerine imleç geldiğinde-sadece üyelere-gerçek ismin görünmesi(yani geçici olarak yanıp sönme biçiminde) sağlansa ne iyi olur diye düşünmekteyim...Nedeni ise, bir arkadaşın fotoğrafına yorum yaparken ismi ile hitabetmek daha saygılı ve hoş oluyor bana göre...Oysa takma isim üstüne tıklayınca yorum çerçevesi kayboluyor. Yorumları okurken de kim yazdı ise isim öğrenmek böylece daha kolay olur. Takma isminden gerçek ismini bildiğim arkadaşlar tabii ki çok, ama özellikle yenilerin de isimlerini öğrenmek kaynaşmamıza daha yardımcı olacak diye düşünüyorum. Hem böylece sadece belli bir gurup içinde değil, daha geniş bir arkadaş platformu ile kaynaşma sağlanır diyorum... Ne dersiniz?

meo meo 2.11.2008 23:45:00

İe7 veya firefox kullanıyorsanız takma isim üzerine farenin 3.tuşu(tekerlek) ile tıklarsanız üyenin profil sayfası yeni sekmede otomatik olarak açılıyor.

rockisland rockisland 25.10.2008 03:31:00

Merhaba Selim Bey,

Dediğiniz mantıklı, sanırım teknik olarak yazı linkine böyle birşey zor olabilir ama, avatarın (üye resminin) üstüne geldiğinde gözükmesi daha kolay olabilir.

Ben üyelerin gerçek isimlerine bakmak için (Shift Tuşu+Mouse) kombinasyonuyla kullanıyorum. Shift tuşu basılı iken tıklarsanız Üye sayfasını yeni bir pencerede açar.

Bu şekilde isme bakıyorum, sonra o açılan pencereyi kapatıyorum.

Şimdilik en hızlı yöntem bu.

Selamlar

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT