TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

HD SORUNU

avşarbey avşarbey 20.01.2016 20:28:00
Geçtiğimiz günlerde sevgili "İzafi" Kubilay Ay HD sorunu ile forum açmış, bende 5 gün bekle diye not düşmüştüm. Aynı sorun yine beni başıma da bu kez 4 kez geldi, Hatta yine o günler "emekli06" Mustafa Gür de aynı konu ile ilgili forum açmıştı. Bu konu sıklaşmaya başladı. Teknik sorun mudur?. Bu gün bir kaç ayrı bilgisayar da denedim gene olmadı. Destekleriniz için şimdiden teşekkürlerrrrrrrrrrrrr

avşarbey avşarbey 22.01.2016 11:43:00

Sayın başkanımmm ilginiz için çok teşekkür ederimmm. Ancak, söylediğiniz teknik konuların ilgili hiç bir olmadı. Hatta 3 gündür dokunmadım. Bugün yine denedim HD butonu yine çıkmadı. Bizimkisi şikayet değil sadece yükleme heyecanı. Artık yapacak bir şey yok. Asker gibi şafak sayıp açılmasını bekleyeceğiz. Teşekkürlerrr ve de selamlarrrrr

serhattigrel serhattigrel 21.01.2016 22:30:00

Konuyu gördüm, tam deneme yapmadan açılama yapmam yanlış olacak. Sitemizde kişiye göre değişen bir uygulama mekanizması yok, her şey herkes için ya hep var , yada hep yok. Yani sizin yapamadığınızı ben de yapamam.Kimse yapamaz. Yani kimse belli bir kişiyi kısıtlayamaz. Ancak bazen yükleme anındaki yarım kalmalarda, elektrik kesilmesi, internet kopması vb. Site, yarım kalan işte şaşırıp , gününü kaydırabiliyor. veya kullanıcıların kullandığı internet yazılımları (firefox, chrome vb..) bizimle uyumsuz komutlar gönderebiliyor. Ne olursa olsun bu tür sebepten üyemiz defalarca mağdur olmaz diye düşünüyorum. Arada ,yılda bir , iki karşılaşır. Zaten bu tür sıkıntıları yaşamamak için yazılımı komple güncelleme kararını aldık. Ama zaman gerekecek.

avşarbey avşarbey 21.01.2016 15:35:00

İMDATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT