Mehmet Ali Bey, haklısınız çıkış noktası dediğiniz şekilde. Zaten öyle de yürüyor. Fotoğraf sitesi değil burası. Hatta kuşçuluk konusunda okula yakın diyebiliriz, özellikle yolun başındakiler için, ön sırada da benim için... Ama böyle olması fotoğraf kalitesinin düşük olması anlamına da gelmiyor. Zaten bu manada hepimizin sahip olduğu düşük kalite fotoğraflar için Tür ekle bölümü var. Daha üst düzey fotoüğraflar için ise Galeri var ve tabiki onun da üstü... Ben kendi adıma en yeni makine, en iyi lenslerin kullanıldığı ortamda, hem de bu kadar iyi fotoğrafçı ve onların iyi fotoğraflarının örnekleri var iken, yamuk yumuk, net olmayan, flu olmuş, arkayı netlemiş, gölgede kalmış fotoğrafları sevemiyorum. Zaten ne zamangaleri yada FullHD olarak kötü kötü yüklenmiş fotoğraflar peşi sıra gelse, akabinde gelen ilk başarılı fotoğrafa, "hah işte fotoğraf böyle çekilir", "gözümüz bayram etti" tarzından mesajlar geliyor. Bunlara yöneticiler de dahil. Diyeceğim, fotoğraf sitesi olsun istenmese de, herkes göze hoş gelen fotoğrafı görmek istiyor. Bu bence çok da doğru. Özgür abi, işyerinde monitör 28" 4K... senin fotolar nokta kadar kalıyor içinde :) yüksek çözünürlük şart :)