Takas düşünmüyorum, teşekkür ederim
5d Mark 2 ile dusunursunuz d 600 u alirim
Bu mesajı ben yazsam belki bir iki virgül farkı olurdu :)
Evet bendede 14-24 var Murat bey onun için elde tutucam kuş manzara yada kuş 105mm macro için arazide çift bady olmayinca tak çıkar olmuyor hem üşeniyorum hemde toz toprak lensede gövdeyede çok giriyor hemde çok kareler kaçırıyoruz manzaraya çok üzülmüyorda insan manzara lensi takılı iken uçar yada memeli bir hayvan kaçtımı çok kötü oluyor :)
Biraz daha yukarı seviyeye çıkma niyeti var Erman Bey, ama olmazsa 14-24 ve diğer lenslerim için kullanacağım iyi bir body tabi ki D600...
Aynı seti bende kullaniyorum Cropta isoda çok güzel sonuçlar veriyor Hele yakında efsane diyebilirim alana şimdiden hayırlı olsun bende ilerleyen süreçte D750 alicam ama D600 ü ben olsam öldüm parasina vermek yerine önümdeki 5yilda yedek bady olarak kullanirdim 2binli rakamlara böyle bir bady yok bence
zevkin veresiyesi olmaz üç kuruşa beş köftede olmaz
:)))))
yok ve abi senin o konuda başarına yaklaşamam bile :)
Pazarlama taktiğin gayet başarılı.))) müşterilerin bol olsun...
Faroz'a geçen bi adam geldi de, bize garip garip bakıyordu ya. SLR like makinesi vardı. Bi an o görüntü canlandı gözümde :)) .
15.000TL lense ver. 20.000TL makineye ver. Ne çekeceğisiniz arkadaş. Millet 5 tane araba alıyor o paraya. Hemde en kuş serisinden. Kuş çekmiyor. Kuşa biniyor. Kuşaaaaaaaa.
Crop candır yaa. Dur ortaya atayım bir şeyler.
çok çektik crop'ludan :)
no crop no cry diyosun yani :)
Yanlış tahmin :) Pro body yakışır... Hayırlısı olsun...
Ne crop'lu body, ne de "crop"lu lens istemiyorum :) Lensim zaten tamam, 500mm... Body için hedef biraz büyük ;) Lens ve body tamam olunca iş benim birşeyler öğrenmeme ve kendimi geliştirmeme kalacak. Orayı nasıl çözeceğim bilemiyorum :)) .
Nikon D500 200-500mm set almayı düşünüyorsun diye tahmin ediyorum. Çok mantıklı :))