TR EN
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

ilginç olaylar

myaman myaman 5.03.2016 22:56:00
kuş çekerken başınıza gelen ilginç olaylar varmı ? geçenlerde bi gözlemde okumustum sanırım,yerde kamuflaj ile yatarken üzerimden yılan geçmişti diye.bunun gibi başınıza gelen ilginç olaylar nelerdir ? kamuflajla beklerken sanırım en çok başa gelen şeylerden biri erkenden bekleyince uyuya kalmak :) kurt veya ayı kovaladımı hiç ? :)

myaman myaman 8.03.2016 16:44:00

bende nallıhanda barakada beklerken bi baktım tilkiden büyük kurttan ufak bişi geliyo.ne oldugunu merak ettim fotosunu çektim.bi yandan da barakaya doğru gelince saldırırmı acaba dedim.sonra çakal oldugunu anladım.daha sonra fotolara bakınca 2 farklı çakal görmüşüm onu farkettim.birinin boynunda yara varmış..şuan favorim kurt ve ayı.ne zaman denk gelecek onu merak ediyom

myaman myaman 8.03.2016 16:42:00

kızılcahamam soguksuda yanlış yola girmişim.ordakilere sordum şurdan kestirmeden gidersen anayola çıkarsın dediler.dikkat et ayı ve vaşak var dediler.vaşak bişi yapmazda hiç ayı görmediğim için 1 saat boyunca yolu bulamadım ormanda.yusuf yusuf ettim :D bakalım ayı ve kurdu ne zaman görecem :)

myaman myaman 8.03.2016 16:40:00

Mustafa Hocam bende Mucur seyfe gölüne gittim.otostop çekerek ilçe merkezine geldim.arkadaşın dükkanına uğradım.kadının biri beni askeri kamuflaj ve sakallarla görünce teröristler şehir merkezine inmiş dedi ve cıktı gitti.afalladım kaldım :) başka yerlerde de kamuflajlı görünce herkes acaip bakıyor..

alpertuydes alpertuydes 7.03.2016 20:23:00

Boluda peşimize takışmasada ayı ile gece karanlığında burun buruna gelmiştik :S Bi Çobanaldatan için hemde :) allah korudu :)

ekrem67 ekrem67 6.03.2016 22:01:00

kurt yada ayı kovalamadı mustafa bey ama geçen yıl dörtdivanda kurtların arasında kaldım hiç kaçmadım onlarda banabirşey yapmadılar sonuç:kurt olduklarını bilmiyordum uyuz olmuş köpek sandım zahmet edip denklanşöre bile basmadım .sonra öğrendiğimde resimlerini çekmediğimemi yanayım yoksa kurtların saldırmadığınamı sevineyim bilemedim :)

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT