TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

En iyi 10

toshi1 toshi1 8.03.2016 11:21:00
En iyi arama motorunun tarihi yanlış çalışıyor. Bir gün sonraki tarihi yazdığınızda istediğiniz tarihe ait fotolara ulaşabiliyorsunuz. Tarih 8 Mart, günlük işaretlediğinizde 7 Mart geliyor. Diğer tarihler içinde denedim, hatalı veri geliyor. Bilgilerinize.

surgeon surgeon 14.03.2016 16:21:00

Sayın Ataman bey, anlayışınız ve samimiyetiniz için ben size teşekkür ederim.

ayasar ayasar 14.03.2016 15:46:00

Teşekkürler Hüseyin Bey, selamlar.

surgeon surgeon 14.03.2016 13:55:00

Sayın Ataman bey, Siz henüz tartışmya dahil olmadan önce Serhat bey aşağıdaki açıklamayı yapmıştı. Bence yeteri kadar açık, samimi ve dürüst. Muhtemelen görmediniz. ------------------------------------------------------------------------------- "Haklı çıktınız, düzeltilmesi gereken bir hata buldunuz. Site seçimi, yükleme günü nü takip eden ikinci gün gece yarısı saat 1 den sonra yapıyor.(48 saat). Aslında bizim kurgumuz; sıralamanın sitede ilanı yapılamadan evvel görülememesi üzerine idi,(ilk 4 ün baş köşeye çıkması) Ancak yazılımın bu noktasını beceremediğimizi siz tespit etmiş bulunuyorsunuz. Biz kurguyu yaparken bu noktada yanlış bir yazılım yapmışız. İyi olan; Ay tarihler oturuyor, gününe göre sorunsuz çağırma yapılabiliniyor.. Aslında olması gereken: Seçime kadar sıralamanın görülememesi.(yani son iki günü çağıramama) son iki gün hariç tarihin doğru çalışması. Seçim yapıldıktan sonra yapılan yorumların da sıralamaya etkili olmaması. Tüm bunları yapmamız gerekiyor." --------------------------------------------------------- Bence de artık bu konu kapanmalı. Selamlar...

ayasar ayasar 14.03.2016 12:27:00

Hüseyin Bey, Benim olaya dahil olmam, Ferit Beyin açıklamasından sonra olmuştur. Ferit Bey, benim fotoğrafımın günün fotoğrafına yükselmesi gerektiğini belirtmişdi. Bu benim için çok da önemli değil. Ancak adım geçtiğine göre daha akılcı bir açıklama beklemek, tüm diğer üyeler gibi benim de hakkım diye düşündüm ve bir beklentim olduğunu yazdım.'Yağmur herkese eşit yağar' gibi bir açıklama bana biraz baştan savma geldi. Sitede mail adresim var gerekirse oradan da açıklama yapabilirdiniz veya mademki tüm üyelerimizi ilgilendiren genel bir durum, açık bir şekilde de yapabilirdiniz. Sorunu çözüm yolunda adım attıysanız konuyu uzatmanın çok da anlamı yok. Benim için konu kapanmıştır. Selamlar.

surgeon surgeon 13.03.2016 20:23:00

Sayın Ataman bey, "bazılarına şemsiye tutulması gibi bir intiba yaratılması" lafını neye dayanarak ürettiniz bilmiyorum ama bu cümle tartışmanın maksadını çok aşıyor. Sizin bu cümlenize kadar tartışma tüm geneli ilgilendiren bir formülasyon üzerinden gidiyorken bu konudan şahsi bir mağduriyet ya da mağduriyetler varmışçasına açıklama beklemek doğru değil. "Yağmur herkese eşit yağıyor" cümlesi bu konu için gayet açıklayıcı.

ayasar ayasar 12.03.2016 19:01:00

Şunu da ilave etmek isterim, benim Aslan Ünsal'ın fotoğrafı ile hiçbir kaygım yok. Beğenerek izliyorum, fotoğraflarını seviyorum. Bu başka bir konu.

ayasar ayasar 12.03.2016 18:58:00

Yağmur yağarken herkese eşit yağar doğru, ancak bazılarına şemsiye tutulması gibi bir intiba yaratılması hiç de etik değil. Açıklamaların bu (fair) bağlamda yapılması gerekir.

karaani karaani 12.03.2016 14:19:00

Açıklamayı Serhat abi Yapmış, Bu konuda Ayriyetten bir açıklamaya gerek var mı bilmiyorum, Şahsi kanaatim ; " Yağmur Herkese Eşit yağıyor " sizin bu yanlışlıktan bir kaybınız olduğunu sanmıyorum.

alhn alhn 11.03.2016 20:56:00

İlgi çekici ve sürükleyici bir konu, okunma sayısı 1638, 4 yıl önce yüklediğim ve en çok bakılan fotoğrafım bile bu kadar ziyaret edilmemiş. sonucu merakla bekliyoruz.

ayasar ayasar 11.03.2016 18:05:00

Bu durumda bana da bir açıklama yapılması gerekiyor diye düşünüyorum.

toshi1 toshi1 10.03.2016 22:14:00

Sevgili Akif abi, sen PKK'lı muamelesi görecek bir insan değilsin. Seni de kötü bir duruma düşürmek en son düşüneceğim bir şeydir. Senden özür diliyorum. Yavuz beye gelince o kendi düşüncesini söylemiş, benim yazdığımda da iğneleyici bir şey görmüyorum. Netice itibarı ile en son yazdığım yorum, durup durur iken ortalık karışmasın diye yazdım. Ancak, maksadı aşan bir yorum oldu. Tekrar senden özür diliyorum. Yavuz bey, kendisi sorunun ne olduğunu anlamamış. Olay sadece bir basit günün fotoğrafının yanlış olarak getirilmesi değildir. Saatin yanlış çalışmasından dolayı, günlük seçilen günün fotoğrafları dahi etkileniyor. Dört ay önce de bunu yazmıştım. Düzeltileceği ifade edilmişti. Hala yanlış çalışıyor. Örnek olarak 7 Mart tarihinde seçilen günün fotoğrafında benim fikrime göre efem'in fotoğrafı yerine, aynı sayıyla 58 beğeni ile ayasar'ın fotoğrafının seçilmesi gerekiyordu. Kendisi efem'den önce fotoğraf yüklemişti. Ancak, saatin yanlış çalışmasından dolayı efem seçildi. Benim inceleme göre düşüncem budur. İyi geceler.

toshi1 toshi1 10.03.2016 20:18:00

Sevgili Akif abi, Yavuz beyin kendi görüşüdür. Birbirimizi kıracak bir konu görmüyorum. Sonradan yaptığım yorumun sonuna gülücük koymuştum. Ancak, çıkmamış. Bence fazla uzatılacak bir konu değil, zaten Serhat bey konuyu ele alacaklarını belirtmişti. Birbirimizi üzmeye gerek yok diye düşünüyorum. Sevgi ve saygılarımla.

serhattigrel serhattigrel 10.03.2016 20:06:00

Akif bey, İnsanların iyi ve kötü günleri olabiliyor, Hafta sonu ve haftanın ilk günleri en yakın arkadaşlarımdan birinin peşinde yoğun bakımda, sonrada maalesef mezarlıkta geçti. Başka şehire götürüp defnettik. Duymuşsunuzdur, Pazar da tüm günüm Trakus yaş gününde geçmişti. Onun üstüne çok kötü bir kaç gün yaşadım. Değil siteye bakmak, telefonla bile çok az görüşme yaptım. Bu arada Sağ olsun Hüseyin arkadaşımızın ikazı ile bu forumdan haberim oldu, yazılım ile ilgili olunca iş bana düşüyor. Hüseyin in aradığı gün gece cevap yazabildim. Topluluğumuza çok önem veriyorum, ve hep yapıcı olmaya dikkat ediyorum. Sizin de yapıcı fotoforum larınızı, forum larınızı görünce seviniyorun. Ama arada bir bu tür yakıcı, yıkıcı, bölücü yorumlarınıza bir anlam veremiyorum.

yavuzeryavuz yavuzeryavuz 10.03.2016 14:28:00

Ben mi çok hassas düşünüyorum .. En iyi Fotoğrafı bir gün sonra arama bulma meselesi kadar önemsiz bir konu için " 111 kişi görmüş ama, yönetim herhalde henüz görmemiş. " gibi bir cümle kurmaya ne gerek var anlamadım.

toshi1 toshi1 10.03.2016 00:56:00

Serhat bey, ilginize çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

toshi1 toshi1 10.03.2016 00:55:00

Hüseyin hocam, ilginize çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

serhattigrel serhattigrel 10.03.2016 00:44:00

erit Bey, İş bana kalınca biraz gecikti, sitedeki kurgunun çoğuna ben bulaştığım için sağ olsun yönetimdeki arkadaşlar cevap hakkını bana bırakmışlar. Bu son iki gün çok sevimsiz bir olay yüzünden ben de ilgilenemedim cevap gecikti.. Kusura bakmayın. Cevap: Haklı çıktınız, düzeltilmesi gereken bir hata buldunuz. Site seçimi, yükleme günü nü takip eden ikinci gün gece yarısı saat 1 den sonra yapıyor.(48 saat). Aslında bizim kurgumuz; sıralamanın sitede ilanı yapılamadan evvel görülememesi üzerine idi,(ilk 4 ün baş köşeye çıkması) Ancak yazılımın bu noktasını beceremediğimizi siz tespit etmiş bulunuyorsunuz. Biz kurguyu yaparken bu noktada yanlış bir yazılım yapmışız. İyi olan; Ay tarihler oturuyor, gününe göre sorunsuz çağırma yapılabiliniyor.. Aslında olması gereken: Seçime kadar sıralamanın görülememesi.(yani son iki günü çağıramama) son iki gün hariç tarihin doğru çalışması. Seçim yapıldıktan sonra yapılan yorumların da sıralamaya etkili olmaması. Tüm bunları yapmamız gerekiyor. Uyarınız için teşekkürler.

surgeon surgeon 9.03.2016 17:49:00

Ferit dostum, konuyu dün itibariyle gündeme almış bulunuyoruz. Gelişmelerden haberdar edeceğim. Selamlar...

toshi1 toshi1 9.03.2016 17:38:00

Naim bey, ilginize teşekkür ederim. Bir daha bir şeyle karşılaşırsam, sizin dediğiniz gibi iletişim bölümününü kullanırım. Selamlar.

nayko nayko 9.03.2016 17:31:00

Sistem hatası vs. gibi, bu türden sorunlar İLETİŞİM BÖLÜMÜ'ne yazıldığı zaman ilgili birimlere daha hızlı ulaşabiliyor. Siteye her girildiğinde, mesajların tamamı okunmayabiliyor. Bu mesajı ilgili birimler ile paylaşıyorum. İyi günler dilerim.

rousettus rousettus 8.03.2016 23:35:00

Yönetim uyuma :D

toshi1 toshi1 8.03.2016 23:01:00

111 kişi görmüş ama, yönetim herhalde henüz görmemiş. Hala sorun devam ediyor.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT