TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

İlginç bir durum.

kingfisher kingfisher 30.03.2016 19:16:00
Bu güne kadar İzmir Gediz Deltasında yaptığım gözlemleri girerken, gözlemin yapıldığı ilçe olarak hep "Çiğli" girişi yaptım. Nedeni İzmir e nispeten yeni yerleşmiş olmam ve Delta yolu üzerinde, yaklaşık 1 km kadar once Çiğli Askeri Havaalanı yanından geçmem. Bugün Ömer Döndüren arkadaşımızın aylar once yaptığı bir Gediz Deltası gözlem raporunu incelerken İlçe girişini Menemen olarak yaptığını gördüm. Zafer Hoca ya (Kurnuç) da danıştım ve Çiğli girişlerinin hatalı olduğu anlaşılınca, geçmişte yaptığım gözlemlerde gerekli düzeltmeyi yaptım.
Buraya kadar herşey olması gereketiği gibi. Ancak, şimdi, yapılan düzeltmelerin muhtemelen Site bilgisayarı tarafından yeni gözlem girişi olarak algılandığı ve tüm gözlemlerimin Anasayfanın Gözlemler bölümünü kapladığını görüyorum.
Konu dikkat çekebilir. Bilgi vermekte yarar gördüm.

EmrahKayhan EmrahKayhan 30.03.2016 21:42:00

Osman hocam Gediz Deltası için girdiğim son 6 gözlemin yanlış olduğunu farkettim bu sayede,size ve Ömer Döndüren'e teşekkür ederim saygı ile...

myaman myaman 30.03.2016 21:14:00

Osman Bey geçenlerde bendede aynısı oldu.bazı düzeltmeler yapınca anasayfada çıkmış hepsi.Mehmet Ali Hocamız forumda eski gözlemler neden anasayfada diye sorunca farkettimki hepsi benim düzelttiklerimmiş :) bende farkına varınca özür diledim.bilerek yapılmış bişey değildi..

karaani karaani 30.03.2016 19:37:00

Ana sayfada öyle görünsede, yeni gözlem muamelesi görmüyorlar.Gözlemleri açıp baktığınızda hiç birisi görünmüyor. Fakat söylediğiniz doğru. Hareketinizse çok kibar,inceliğiniz için çok teşekkür ederim.Selamlar.

zaferK zaferK 30.03.2016 19:33:00

Teknoloji her zaman çözüm üretmez ,bazen de sorun üretir Can bey...:) Sıkmayın canınızı ,ilgili arkadaşlar en kısa zamanda haline yoluna koyarlar...selamlar...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT